AΠΟΨΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LOVE RADIO 97.5

AΠΟΨΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LOVE RADIO 97.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγες μέρες πριν την αποψινή συναυλία της, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο studio του Love Radio 97,5 για μια συνέντευξη… Μία ώρα πριν τη συνέντευξη, όπως λένε από το σταθμό, τα γραφεία του Love Radio 97,5 είχαν γεμίσει από φανατικούς θαυμαστές της Άννας.

16 Φεβρουαρίου 2010Λίγες μέρες πριν την αποψινή συναυλία της, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο studio του Love Radio 97,5 για μια συνέντευξη… Μία ώρα πριν τη συνέντευξη, όπως λένε από το σταθμό, τα γραφεία του Love Radio 97,5 είχαν γεμίσει από φανατικούς θαυμαστές της Άννας.
Λίγο μετά τις 17.30 η απόλυτη -εννοείται, τι άλλο;- star έφτασε στο Love Radio συνοδευόμενη από την αδελφή της Νίκη, ντυμένη πολύ απλά με τζην, σακάκι και γυαλιά ηλίου.
Την υποδέχτηκε ο διευθυντής του σταθμού Τάσος Τρύφωνος ο οποίος την οδήγησε στο studio όπου βρισκόταν και το «έτερον ραδιοφωνικό του ήμισυ» Μαργαρίτα Δρούτσα.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την Άννα να αυτοπαρουσιάζεται ως εξής : «Καλησπέρα σας, από το 1978, περίπου 38 χρόνια, τραγουδάω, με λένε Άννα Βίσση και γουστάρω ακόμα να τραγουδάω...».

Για το Fabulous Show: «Δεν το λεω υπερφίαλα, αλλά χαίρομαι που φέτος σκίζω. Βλέπω ότι οι προσπάθειες μου ευοδώνονται...».

Για τον Καρβέλα: «Ο Νίκος ήταν η πιο αγνή μου αγάπη, ήμασταν σε ίση βάση, υπήρχε χημεία.Τον γνώρισα όταν έκανα Κουγιουμτζή και δεν ήθελε να συνεργαστούμε γιατί δεν ήμουν διάσημη. Ο πατέρας μου με πήγε στο Νίκο σε ηλικία 15 ετών, ο έρωτας ήρθε αργότερα, να φανταστείς πηγαίναμε cinema και με έβαζε και πλήρωνα το εισιτήριο από τσαντίλα. Με τον Καρβέλα έπρεπε να σταματήσουμε για να ξανά ξεκινήσουμε. Με έναν άνθρωπο που αγαπάς είσαι πάντα μαζί».

Για τον έρωτα: «Μέσα στον έρωτα όλα είναι ευχάριστα, όμως ο έρωτας είναι και βάσανο, σε βάζει να εκλαμβάνεις κινήσεις και λέξεις με τον δικό σου τρόπο και τότε αυξάνεται η ανασφάλεια σου για το αν σε θέλει ο άλλος ή όχι. Το αν κάποιοι έχουν αναδειχθεί από εμένα είναι δικό τους πρόβλημα για το πως θα το διαχειριστούν. Ξέρω ότι με πλησιάζουν επειδή είμαι η Άννα Βίσση, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, είμαι αυτή η προσωπικότητα. Αν με θέλει κάποιος για τα λεφτά μου δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει τι θέλω εγώ...! Ερωτευόμαστε πολλές φορές λάθος ανθρώπους, όταν ερωτευόμαστε όμως ερωτευόμαστε».

Για την ΤV: «Μου κάνουν πάντα προτάσεις, έτσι όπως είναι φτιαγμένα όλα αυτά δεν με ενδιαφέρει κάτι. Μπορεί να με δείτε σε κάτι το χειμώνα αλλά κάτω από δικές μου οδηγίες. Η Κοντοβά στο «Μίλα μου βρώμικα» με θέλει ως Άννα Βίσση, μέχρι τότε βλέπουμε».

Για αυτούς που τη σχολιάζουν: «Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν από αυτούς. Το λιγότερο που με νοιάζει είναι τι είπε ο Θεοφάνους για μένα».

Πολιτική: «Το τραγούδι είναι όλη μου η ζωή, θα ασχολιόμουν με τη πολιτική μόνο αν θα μπορούσα να βοηθήσω και να προσφέρω στη Κύπρο».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου: Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνει σαν πρωθυπουργός. Ανήκει σε μια οικογένεια που κάποτε θαύμαζα. Θα ήθελα να πιστεύω ότι ως νέος άνθρωπος θα μας δώσει λύσεις.

Για τον Αντώνη Σαμαρά: «Κι αυτός νέος άνθρωπος είναι. Τον γνωρίζω προσωπικά, από τότε που γύρισε από τις σπουδές του στην Αμερική».

Για τη Eurovision και τη περίοδο της κατάσχεσης: «Ήταν μια γκρι περίοδος για μένα. Ένιωσα ότι έπιασα πάτο όμως είναι καλό να συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί μετά προκύπτει μια ευχάριστη ανάκαμψη. Είναι ντροπή να παραπονιέμαι εγώ όταν στην Αϊτή ζούνε πραγματικές τραγωδίες».

Για τον Greg Ladanyi και τον Άντη Χατζηκωστή: «Δύο σοκ περιπτώσεις. Ο πρώτος έφυγε μπροστά στα μάτια μου και μου πήρε μια εβδομάδα να συνέλθω. Ο Άντυ ήταν αυτός που μου στάθηκε στο χαμό του Greg. Ξαφνικά 3 μήνες μετά πρέπει να ξεπεράσω το δικό του θάνατο. Σουρεαλιστικές καταστάσεις. Δεν θα θελα να περάσω άλλη τέτοια κατάσταση, ακόμα δεν το πιστεύω».

Για τους φόβους της: «Ο μεγαλύτερος μου φόβος σαφώς είναι η ανίατη ασθένεια και το να μην μπορείς να κάνεις αυτά που σου αρέσουν, αυτά που θέλεις, να χάνεις την επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους».