RADIO NEWS LIVE

RADIO NEWS LIVE
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άκουγα χθές τα ραδιόφωνα το απόγευμα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα γεγονότα στο Βύρωνα. Με τις ανταλλαγές πυροβολισμών, τον νεκρό στην άσφαλτο και τις χειροβομβίδες των κακοποιών - η Κάτια Μακρή πιστεύει πως φταίει ακόμα η προηγούμενη κυβέρνηση.

17 Φεβρουαρίου 2010
Άκουγα
χθές τα ραδιόφωνα το απόγευμα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα γεγονότα στο Βύρωνα. Με τις ανταλλαγές πυροβολισμών, τον νεκρό στην άσφαλτο και τις χειροβομβίδες των κακοποιών - η Κάτια Μακρή πιστεύει πως φταίει ακόμα η προηγούμενη κυβέρνηση. Ήμουν λοιπόν σε ένα διαρκές ερτζιανό zapping - ήθελα να τσεκάρω πως κάλυπταν το συμβάν οι ειδησεογραφικοί ραδιοσταθμοί.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάφερα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Άλλοι σταθμοί με λιγότερα αντανακλαστικά και άλλοι με περισσότερα, όλοι πάντως είχαν ρεπορτάζ απ΄ όσα συνέβαιναν εκεί. Καλό αυτό...




Άλλωστε
, τι σας λέω τώρα, είμαι και λίγο σε φάση Love 97,5 και Άννας Βίσση. Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (εννοείται) βρέθηκα χθές το βράδυ στο Αθηνών Αρένα, ήθελα να δω από κοντά τη fabulous -πάνω απ΄ όλα- Anna Vissi αλλά, κυρίως, το κοινό του Love. Αυτό ήταν που με ενδιέφερε περισσότερο - λέμε τώρα. Έχω πλούσιο ρεπορτάζ, μπορείτε να το διαβάσετε το Σάββατο στην Ελευθεροτυπία.

* Στη homepage μας ανεβάσαμε ένα σκετς από τη Λιλιπούπολη. Ακούστε το.



Eν τω μεταξύ σήμερα στις 4 το μεσημέρι έχουν έκτακτη γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ με αφoρμή και την εθελουσία στο ΒΗΜΑ FM - διαβάστε εδώ, σας τα είχαμε πει ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα. Eπίσης η ΕΠΗΕΑ (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) και η ΕΠΠΗΤ (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας για την Πέμπτη, 2 με 4 το μεσημέρι και την Παρασκευή 12 με 2 αντίστοιχα. Καταγγέλλουν τον γενικό οικονομικό διευθυντή της εταιρείας διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από ασφαλιστικές προϋπηρεσίες όλων των εργαζομένων. Θα προετοιμάζονται και για άλλες εθελούσιες απομακρύνεις να υποθέσουμε;

 Ιδού τι γράφει και στο blog της η Συσπείρωση των δημοσιογράφων για το ζήτημα του ΒΗΜΑ FM: «Ομαδικές απολύσεις δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών ανακοίνωσε ο διευθυντής του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ FM Γιάννη Πολίτης. Πρόκειται για το τρίτο κύμα δήθεν εθελουσιών αποχωρήσεων στον πρώην CITY FM.  Προηγήθηκαν οι απολύσεις επί ιδιοκτησίας του ζεύγους Αγγελοπούλου, ακολούθησαν οι απολύσεις από τον επόμενο ιδιοκτήτη Β. Ρέστη και τώρα την ευθύνη των “περικοπών” αναλαμβάνει ο ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη -μετά την κατά 50% τυπική του συμμετοχή στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του σταθμού. Θυμίζουμε ότι ανάλογη κατάσταση ομαδικών “αποχωρήσεων” εργαζομένων, έχει επιβληθεί και στο άλλο ραδιόφωνο συμφερόντων Ρέστη, τον ΑΡΕΝΑ FM, ο οποίος μετατρέπεται από αθλητικό ενημερωτικό ραδιόφωνο σε μουσικό σταθμό χωρίς προσωπικό…»