ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ

ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποτέ δεν μας συνήθισε σε κάτι λιγότερο από τραγούδια «ψυχής», τραγούδια που έχουν λόγο ύπαρξης, τραγούδια που σε μυούν σε δυνατές «περιπέτειες», λυτρωτικά. Και όλα αυτά σε μια εποχή αμήχανη δημιουργικά, μερικές φορές, που λες και δεν ξέρει «…πού πατά και πού πηγαίνει…».

23 Φεβρουαρίου 2010Ποτέ δεν μας συνήθισε σε κάτι λιγότερο από τραγούδια «ψυχής», τραγούδια που έχουν λόγο ύπαρξης, τραγούδια που σε μυούν σε δυνατές «περιπέτειες», λυτρωτικά. Και όλα αυτά σε μια εποχή αμήχανη δημιουργικά, μερικές φορές, που λες και δεν ξέρει «…πού πατά και πού πηγαίνει…».

Έξι χρόνια μετά τις «Περιπέτειες ενός Προσκυνητή» μας προσφέρει μία «Νεροποντή» συναισθημάτων και εικόνων μέσα από ένα μουσικό ψηφιδωτό. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης χωρίς να παρασύρεται από τις σειρήνες της εύκολης επιτυχίας και της έντονης δημοσιότητας, μιλά όταν έχει να πει κάτι.

Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι, μετά από μία σειρά αγαπημένων ερμηνευτών και τραγουδοποιών που φιλοξένησε από τις αρχές του 2010 (Ε. Αρβανιτάκη, Ε. Ζουγανέλλη, Κ Βήτα, Κ. Μαραβέγια ) έχει τη χαρά και την τιμή να στρέψει τα φώτα του πάνω στον Αλκίνοο Ιωαννίδη και να μοιραστούμε μία περιπέτεια με οδηγό τον ίδιο.

Έτσι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου 27 και 28 του μήνα, θα ακούσουμε τον αγαπημένο τραγουδοποιό να μοιράζεται μαζί μας, πραγματικά ενδιαφέρουσες σκέψεις, συναισθήματα και γεγονότα με αφορμή κάποια τραγούδια του από την ήδη 17χρονη παρουσία του στην ελληνικά μουσική σκηνή.

Έναν όμως Αλκίνοο χειμαρρώδη, άμεσο, σαρκαστικό αλλά και τρυφερό μαζί, τον Αλκίνοο-πατέρα πια, θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε και να τον γνωρίσουμε ξανά, μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην Ξένια Ζαχαριάδου, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, στο πλάισιο μιας ραδιοφωνικής περιπέτειας 6 με 8 το απόγευμα.

Μείνετε συντονισμένοι ζωντανά μέσω του e-tetradio.gr!