ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εκπομπή «ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ… ΘΑ ΒΡΕΙΣ!»επιχειρεί ένα ταξίδι στις «περιπέτειες» των  τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι στην ελληνική δισκογραφία. Χωρίς τη δική του συμμετοχή….

25 Φεβρουαρίου 2010Η εκπομπή «ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ… ΘΑ ΒΡΕΙΣ!»επιχειρεί ένα ταξίδι στις «περιπέτειες» των  τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι στην ελληνική δισκογραφία. Χωρίς τη δική του συμμετοχή….

Από τη στιγμή που το «Γαρύφαλλο στ’ αυτί» και τα τραγούδια της «Στέλλας» λόγω της μεγάλης επιτυχίας τους, γνωρίζουν απανωτές δεύτερες εκτελέσεις στην εποχή τους και το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» τραγουδά η Μαρίκα Νίνου, μέχρι την πολύ καινούργια «Εποχή της αγάπης» με τον Μάριο Φραγκούλη.

Ένα ταξίδι με πολλούς σταθμούς, πολλούς αναμενόμενους αλλά και απρόβλεπτους ερμηνευτές: Από τους περιπλανώμενους μπουζουξήδες της Αμερικής του ’60 και το «Νέο κύμα» μέχρι τον Ξαρχάκο, τον Μούτση και τον Σπανό στα χρόνια του ’70 … Κι από την Αλεξάνδρα αλλά και την Λένα Πλάτωνος στα χρόνια του ’80,  μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Μανώλη Λιδάκη αλλά και την Σόνια Θεοδωρίδου, όταν πια ο Χατζιδάκις είχε φύγει από τη ζωή.  

Επιμέλεια – Παρουσίαση : Γιώργος Τσάμπρας.
Ημερομηνία μετάδοσης :Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 16.00