ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ & THE BLUES REPORT

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ & THE BLUES REPORT
Ακολουθήστε μας στο Google news

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟΝ LIVE

01 Μαρτίου 2010ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟΝ LIVE

Opening act : AENEMA

ΕΝΑΡΞΗ: 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €


Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι “Blues Report”, παρουσιάζουν στη σκηνή με δύναμη πολλών watt , πασίγνωστα κομμάτια “ Rhytm n’ blues”, “funky” και “Soul”,  με μοναδικό στόχο να περάσουν όλοι καλά.
Με απαράμιλλο τρόπο, ζωντανεύουν πασίγνωστα  κομμάτια των Billy Boy Arnold, Willie Dixon, Muddy Waters, Buddy Guy, Booker T & MG’s ακόμη και του B.B. King με δυνατό ηλεκτρικό ήχο και χορευτική διάθεση.
Ρυθμοί όπως τα Messing with the kid, Mustung Sally , Help me, μεταφέρουν το κοινό με  εκρηκτικό ήχο,  σε ένα μουσικό ταξίδι από   το  Chicago Blues  στη ζωηρή και πλούσια  Funky Soul  σκηνή με κομμάτια όπως το  Wooly Bully ή το Tequilla, ενώ δεν λείπουν πάνω στο κέφι και οι Rock n’ Roll εξάρσεις.

Η μπάντα που ονομάστηκε “Blues Report” είναι μια αμιγώς δημοσιογραφική μπάντα καθώς τα περισσότερα από τα 7 μέλη της είναι ενεργοί ρεπόρτερ σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 Στην μπάντα που έχει δοκιμαστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και την περιφέρεια, όλοι οι ήχοι είναι χρήσιμοι και κάθε όργανο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο : Τόσο η ηλεκτρική κιθάρα στα Rockin Blues”, όσο το σαξόφωνο στα Shuffle. Για τις πιο γλυκές νότες του blues  φροντίζει η φυσαρμόνικα.

Στα φωνητικά είναι ο Νίκος Τσιαμτσίκας, στις ηλεκτρικές κιθάρες : “The kid” Θοδωρής Αριανούτσος και ο “mr man” Δημήτρης Μαθέας. Στο Σαξόφωνο ο “mr sax”  Βαγγέλης Παναγιωταράκος, στο μπάσσο ο “steady” Γιάννης Σαμαράς και στσ ντράμς “the beast”  Τάσος Δημητριάδης  και στη Φυσαρμόνικα “The good old” Γιάννης Κάπος.

Η παράσταση έχει πολλές εκπλήξεις καθώς ο Νίκος Τσιαμτσίκας δεν αρνείται να πεί και δικά του κομμάτια με ελληνικό στίχο, καθώς και διασκευές πασίγνωστων ελληνικών ρόκ.
Το “Opeing act”  γίνεται από τους  “AENEMA”  μια δεμένη  ρόκ μπάντα από το Πέραμα που αποτελείται από τους: Γιάννη Αράπκουλε κιθάρα, Νίκο Αράπκουλε Μπάσσο, Σάκη Κεφαλληνό ντράμς, Αγγελική Γκιργκάνη πλήκτρα και Ρούλα Ιγκιλιζιάν στα φωνητικά…