ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google news

To ραδιόφωνο Λυχνάρι θέλοντας να τιμήσει την 62η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα παρουσιάζει την Κυριακή 7 Μαρτίου μια σειρά ειδικών εκπομπών.

05 Μαρτίου 2010To ραδιόφωνο Λυχνάρι θέλοντας να τιμήσει την 62η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα παρουσιάζει την Κυριακή 7 Μαρτίου μια σειρά ειδικών εκπομπών.

Στις 10:00 το πρωί στιγμιότυπα και αναφορές από το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου. Επιμέλεια- παρουσίαση Μαρία Σπανού, Ελευθερία Μπινίκου, Ματίνα Χατζημάρκου.

Στις 11:00 ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου με θέμα «Το χρονικό της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα» .Επιμέλεια- παρουσίαση Μανώλης Μακρής

Στις 12:00 συνέντευξη των Νίκο Νικολάου και Αντωνη Αγγελή στην Ξένια Ζαχαριάδου με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Η Ρόδος του εικοστού αιώνα» από τις εκδόσεις βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο».

Στη 13:00 τραγούδια και σκοποί από όλα τα Δωδεκάνησα επιλεγμένα από τον Ζαχαρία Πυθαρούλη.

Στις 17:30 το απόγευμα ο Δημήτρης Κόκκινος στην νέα εκπομπή του σταθμού μας «Σελιδοδείκτης» με θέμα το βιβλίο διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο «Η Ρόδος του εικοστού αιώνα»(βιβλιοπωλείο Δέντρο) που αναφέρεται στον λόγο του δασκάλου Φώτη Βαρέλη που εκφωνήθηκε στην εκκλησία του Ευαγγελισμού στις 7 Μαρτίου του 1988.

Κυριακή 7 Μαρτίου μια ξεχωριστή μέρα για τα Δωδεκάνησα με ξεχωριστές εκπομπές απο το Ραδιόφωνο Λυχνάρι (Ρόδος 91,4) και μέσω e-tetradio.gr