Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ!

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαν αρχή Καλό μήνα να έχουμε με λιγότερα κύματα ...
Aυτό είναι μπήκαμε επίσημα πλέον στην Άνοιξη, όχι ότι ήταν πρωταγωνιστής για φέτος ο χειμώνας αλλά λέμε τώρα..

05 Μαρτίου 2010Σαν αρχή Καλό μήνα να έχουμε με λιγότερα κύματα ...
Aυτό είναι μπήκαμε επίσημα πλέον στην Άνοιξη, όχι ότι ήταν πρωταγωνιστής για φέτος ο χειμώνας αλλά λέμε τώρα..
Απ' όσο λένε οι ειδικοί όσο θα περνάνε τα χρόνια τόσο θα μικραίνουν και θα αλλάζουν αισθητά οι 4 εποχές.
Tόσο ώστε να πιστέψουμε τελικά ότι καταφέραμε να καταστρέψουμε τις κλιματολογικές συνθήκες!

Άλλωστε η φύση έχει ξεκινήσει το δικό της παιχνίδι εις βάρος μας και  δείχνει αισθητά την οργή της με διάφορες θεομηνίες .. που ακόμα και αυτές δεν μας αρκούν για να βάλουμε μυαλό !

Παρόλα αυτά καθόμαστε με ένα πακέτο πατατάκια και παρατηρούμε καταστροφές στην τηλεόραση,  σαν να βλέπουμε ένα ντοκιμαντέρ ξεχασμένο στα ράφια του κρατικού προγράμματος.

Κι όμως μιλάμε για το 2010!

Μιλάμε για την τελευταία εβδομάδα του ανάπηρου Φλεβάρη.
Eκεί που ο κόσμος ταρακουνιέται από σεισμούς και χάνει τα πάντα κάτω από τα πόδια του.. εκεί που εμείς ασφαλείς εξ αποστάσεως παρακολουθούμε τηλεοπτικές εκπομπές και χαζογελάμε που και που.. Απίστευτο σκάνε διάφορα "link" να μας δείχνουν εικόνες από την επόμενη θεομηνία που περιμένουν κάπου αυτή την φορά μακρυά μας!

Και εμείς σαν αρνιά καθισμένα εκ του ασφαλούς, κοιτάμε τα κυματάκια και σχολιάζουμε  έξω από τον χορό... αγχωμένοι ναι μεν αλλά τα .."πατατάκια πατατάκια .. α και που είσαι .. πιάσε λίγο το κρασάκι και χαμήλωσε επιτέλους την θέρμανση έχω σκάσει !!!"

Εκεί φθάσαμε λοιπόν... να κάνουμε ψυχαγωγία και reality χαμένες ζωές και να κουνάμε το κεφάλι σε μελλοθάνατους ... (βαρέθηκα τα πατατάκια δεν φέρνεις εκείνες τις πάστες που πήρες το απόγευμα ) ?

Άσε που αν βαρεθούν την αναμονή μέχρι να έρθει το τσουνάμι κάνουν  και ένα ζάπινγκ αλλά που και που κοιτάνε .. ε  μην χάσουν το θέαμα!

Ακούς και το άλλο βέβαια  .πω πω και είχαμε πάει το "1990 ΧΑΒΑΗ" ... τσ τσ τσ ... ωραία ήταν μωρέ .. να δω τώρα τι θα μείνει!

Άσε το άλλο το καταπληκτικό που ειπώθηκε  ... μα καλά πως στερέωσαν αυτή την κάμερα για να δούμε το τσουνάμι ? θα αντέξει ???

Έτσι λοιπόν πήρα διακριτικά την τσάντα μου και είπα ( ας πηγαίνω σιγά σιγά είναι αργά )

Ήταν όντως αργά για να βρίσκομαι μέσα .. αλλά ήταν η σωστή ώρα για να ....
ξεκινήσω άλλη μια νυχτερινή βόλτα οδηγώντας με τις κατάλληλες μουσικές για εμένα !

Κάτι που θα με χαλαρώσει και θα με απαλλάξει από τα πολλά μπλα μπλα και το φόρτο της καθημερινότητας!

Είναι κάποιες φορές που απλά θέλεις να παρατηρείς την κίνηση, τα φώτα, τον δρόμο, τα αμάξια δίχως να μιλάς σε κανέναν και δίχως πολύ σκέψη λογικά άθελα σου προσπαθείς να ντύσεις τον κόσμο με διαφορετικά πρότυπα και αντιλήψεις, μπας και ανακουφιστείς από την βλακεία της στιγμής γιατί απλά δεν αντέχεις να ακούς μέσα σε λίγη ώρα τόσες βλακείες μαζεμένες! Όχι ότι θεωρούμαι τέρας λογικής, αλλά κάποιες φορές πιστεύω σε αυτό που λένε (πριν πεις κάτι βούτα την γλώσσα στο μυαλό σου)

Κακός ο πομπός, κακός και ο δέκτης εμείς δηλαδή σε ότι μας πλασάρουν .... ίσως να είναι και αυτός ένας τρόπος για να βγει ο κοσμάκης από το προσωπικό αδιέξοδο του καθημερινού πηξίματος ...
<<Η τάση των αλαφροΐσκιωτων κυβερνά στην καθημερινότητα μας>>
και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο, αφού αδειάζουμε τόσο πολύ που αρνιόμαστε να ακούσουμε ακόμα  και ραδιόφωνο!

Αρνούμαστε να επικοινωνήσουμε, αρνούμαστε να εκφραστούμε, αρνούμαστε να μιλήσουμε με τον εαυτό μας, αρνούμαστε το κάθε συναίσθημα !

Είμαστε στην εποχή της αποβολής !

Ότι σοβαρό ότι ευαίσθητο ότι αληθινό απλά το αποβάλουμε επιδεικτικά από πάνω μας και καυχιόμαστε μέσα στην όποια βλακεία πούμε με σκοπό να την υποστηρίξουμε
σε βαθμό πουλάω τρέλα!

Κατά τα άλλα είτε πνιγούν 100 είτε χαθούν 5 είτε καούν 200 ή χαθούν μέσα στην γη άλλοι τόσοι ... αυτό θα φαντάζει για λίγες μέρες όσο χρειάζεται δηλαδή για να πουλήσει ένα θέμα και να γεμίσει κάποιες ζώνες μέχρι να γίνει πάλι κάτι για να μαζευτούν οι παρεούλες στα δικά τους στέκια μασουλώντας διάφορα, πετώντας κάποιες ατακούλες έτσι για να είμαστε σε κουβεντούλα.. και να περάσει η βραδιά :)

Προτιμώ να μην το μοιράζομαι λοιπόν και να μην είμαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι του εξυπνάκια και του ξερόλα !

Προτιμώ να παίζω και να ακούω μουσικές φτιάχνοντας το περιβάλλον μου εικονικά ιδανικό ... κρατώντας τις όποιες ευαισθησίες για πάρτι μου !

Lamar Maxh .. Ξημερώματα Δευτέρας ... Έτοιμη να υποδεχθώ την Άνοιξη ... και όσα μου φέρει ...!