MIA AΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ...

MIA AΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ...
Ακολουθήστε μας στο Google news

"Τελικά τα αφεντικά κέρδισαν" όπως έγραψε ένας αναγνώστης σε comment του στο e-tetRadio. Kαι έτσι, σήμερα, τα ραδιόφωνα λειτουργούν κανονικά αφού η ΕΤΕΡ έχασε τη δικαστική μάχη με την ΕΙΙΡΑ. Με τους ηχολήπτες, αναγκαστικά, να βρίσκονται στις θέσεις τους.

19 Μαρτίου 2010"Τελικά τα αφεντικά κέρδισαν" όπως έγραψε ένας αναγνώστης σε comment του στο e-tetRadio. Kαι έτσι, σήμερα, τα ραδιόφωνα λειτουργούν κανονικά αφού η ΕΤΕΡ έχασε τη δικαστική μάχη με την ΕΙΙΡΑ. Με τους ηχολήπτες, αναγκαστικά, να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Η προσφυγή των ΣΚΑΪ, ANTENNA, ΒΗΜΑ FM, NITRO, DERTI, SFERA, ΜΕΛΩΔΙΑ, Athens Radio Dee Jay, ROCK FM και KISS FM έπιασε τόπο. Έχασε τη μάχη (μία μάχη) η ΕΤΕΡ, ένα σωματείο συμπαγές και εξαιρετικά δυναμικό.
Κι έτσι χάσαμε κι εμείς την ευκαιρία να δούμε πόσοι και ποιοι από τους ραδιοσταθμούς θα έσπαγαν την απεργία. Διότι κάποιοι ετοίμαζαν αντίδραση. Με διάφορους τρόπους. Ορισμένοι Ρ/Σ μάλιστα, όπως μαθαίνω, είχαν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν ηχογραφημένες εκπομπές που θα τις παρουσίαζαν σήμερα, κανονικά, στις ώρες μετάδοσής τους. Και θυμάμαι παλιότερα τον ΣΚΑΪ να εκπέμπει φουλ πρόγραμμα σε ημέρα απεργίας της ΕΤΕΡ αφού είχε στη δούλεψή του ηχολήπτες που δεν ανήκαν στη συγκεκριμένη Ένωση. Για να δούμε, τι θα δούμε (στο άμεσο μέλλον). Μια και μαθαίνω πως στην ΕΤΕΡ ετοιμάζουν ήδη αντίποινα, συγνώμη νέες κινητοποιήσεις ήθελα να πω...


«Είναι η τελευταία φορά που βγαίνω στην τηλεόραση» είπε προχθές βράδυ (στο Τηλέ ΑΣΤΥ) ο Γιώργος Γεωργίου με εμφανή, νομίζω, τη συγκίνησή του. «Σας ευχαριστώ γι’ αυτά τα 28 χρόνια που κάναμε παρέα» συνέχισε, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αποχωρεί, όχι μόνο από τις εφημερίδες όπου δουλεύει, αλλά και από τον Real 97,8. Χθες, την εκπομπή του την έκανε ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, Διευθυντής του Φίλαθλου, με τους ακροατές να εκδηλώνουν την αγάπη τους στον Γιώργο Γεωργίου.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ» έλεγε ένας, «μου κόπηκαν τα πόδια» κάποιος άλλος. Ο Γεωργίου σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Κολοκοτρώνη, άκουγε την εκπομπή. Προσωπικά, τον συμπαθώ τον Γεωργίου. Μου αρέσει να τον ακούω. Και όπως μπορείτε να διαβάσετε κι εδώ είναι από τους αγαπημένους του κοινού. Τι συνέβη άραγε και παραιτήθηκε από παντού; Ουδείς γνωρίζει. Ελάχιστοι πρέπει να είναι εκείνοι που ξέρουν την αλήθεια. Όσους αθλητικογράφους ρώτησα, ουδείς είχε να μου πει το παραμικρό. Για να δούμε. Θα επιστρέψει στην ενεργό δημοσιογραφική δράση ή θα επιμείνει στην απόφασή του;