MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Ακολουθήστε μας στο Google news

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΜΑΤΑΚΙΑΣ

22 Μαρτίου 2010Καλεσμένος του STAR FM 97,1 και της πρωινής εκπομπής STAR MORNING SHOW ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο «Οι εμπειρίες μου στο X Factor».

Το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο οπότε ο λόγος ανήκει, δικαιωματικά, στους ιθύνοντες του σταθμού (αντιγράφω από το Δελτίο Τύπου):

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, σεναριογράφος, συγγραφέας και κριτής τηλεοπτικών talent-show, φιλοξενήθηκε στη δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή και έδωσε ένα πραγματικό... show! Μαζί του ήταν ο Hovig, πρώην παίκτης του X Factor 2, ο οποίος μάλιστα εντυπωσίασε καθώς τραγούδησε ζωντανά.
Ευδιάθετος, ετοιμόλογος και χειμαρρώδης, ο Νίκος Μουρατίδης συμμετείχε ενεργά στην εκπομπή, συνομίλησε και έπαιξε με ακροατές και φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επικαιρότητα, τη μουσική, την οικονομική κρίση, την Eurovision και την τηλεόραση!  
Όταν μάλιστα οι παρουσιαστές του Star Morning Show τον ρώτησαν αν θα συμμετείχε σε ένα... «Sex Factor», δήλωσε με πολύ χιούμορ πως θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο γιατί είναι «πάρα πολύ ματάκιας...»!
Ανάμεσα σε άλλα, είπε ακόμα:
«Ξέρω τα πολύ απαραίτητα σχετικά με τα «Ιουλιανά».... Την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το DVD  πήγα και το αγόρασα! Μέσα στην κρίση, όλοι οι φτωχοί πήγαμε και τα ακουμπήσαμε... Έξω από το γραφείο παραγωγής της ταινίας πολλές περιμένουν για να γυρίσουν το sequel, ουρές κάνουν!»

«Από τον Αντένα δεν μας έχουν πει κάτι επισήμως αν θα συνεχιστεί το X Factor. Αλλά αν μια «κότα κάνει χρυσά αβγά», την σταματάς;»

«Στον προκριματικό της Eurovision από την αρχή το είχα ξεχωρίσει το τραγούδι του Αλκαίου και πίστευα ότι αυτό το τραγούδι θα βγει....».

«Είμαι ο βασιλιάς του  «X Factor»! Κέρδισε ο παίκτης μου, ο Σταύρος, τον οποίο δεν το πίστευε κανείς στην αρχή. Τον πίστεψα όμως εγώ, τον υποστήριξα και κέρδισε!»

 Στη φωτογραφία διακρίνονται οι Άκης Αναστασιάδης, Νίκος Μουρατίδης, Αντώνης Βλαβογελάκης, Hovig και Μαρία Αμανατίδου