ENΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ENΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτεταμένα επεισόδια συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Καναλιού 1 του Πειραιά, στην οδό Ευριπίδου 79.

29 Μαρτίου 2010Εκτεταμένα επεισόδια συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Καναλιού 1 του Πειραιά, στην οδό Ευριπίδου 79. Εργαζόμενοι της καθαριότητας, που συστηματικά συκοφαντούνται - όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν - από τον δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα, και από τον δημοσιογράφο του δημοτικού καναλιού, Βασίλη Λαζαρίδη, απαίτησαν να βγουν στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πλατεία Κοραή» του κ. Λαζαρίδη, ώστε να ακουστεί η φωνή τους.
Οι υπάλληλοι έσπασαν τις τζαμαρίες της εξωτερικής εισόδου του σταθμού και ο κ. Λαζαρίδης φυγαδεύθηκε ματαιώνοντας την εκπομπή του. Οι εργαζόμενοι παρέμειναν για αρκετή ώρα στα γραφεία του δημοτικού καναλιού.
Η Σταυρούλα Καρύδη, πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. - η οποία έχει και την ευθύνη του Καναλιού Ένα - δήλωσε σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί τα εξής:
«Στις 11:45, μια ομάδα εξαγριωμένων ατόμων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλο, τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών-Μηχανικών & Εργατοτεχνιτών κ. Νταβέλη καθώς και τον γραμματέα κ. Γκιτάκο, τον νομαρχιακό σύμβουλο του Κ.Κ.Ε. κ. Τζατζάνη και μερικούς ακόμα, εισέβαλαν στο Κανάλι Ένα, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου.
Αφού ξήλωσαν τις τηλεφωνικές εγκαταστάσεις στο ισόγειο, πέρασαν στους υπόλοιπους ορόφους, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του δημάρχου Πειραιά αλλά και εμού της ιδίας. Επειδή ανέφεραν παράπονα για τη στάση του δημοσιογράφου του Καναλιού Ένα κ. Λαζαρίδη, σε ό,τι αφορά στην κατάσταση στην καθαριότητα, καθώς και για τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας που ιδιοκτησιακά ανήκει στον υιό του, τους παρότρυνα να απευθυνθούν στα γραφεία της εφημερίδας. Δεν εισακούστηκα και η ένταση συνεχίστηκε, έως ότου παρενέβη η αστυνομία, η οποία προχώρησε και στην καταγραφή του συμβάντος».

Πηγή: piraeuspress.gr