«Σάρωσε» στο prime time της Παρασκευής η «Ευτυχία»

«Σάρωσε» στο prime time της Παρασκευής η «Ευτυχία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (21/12).

21 Δεκεμβρίου 2020

Μερίδιο 32,8% στο σύνολο και 31,6% στο «δυναμικό κοινό» συγκέντρωσε στην πρώτη της τηλεοπτική προβολή στον ΑΝΤ1, η ταινία του Άγγελου Φραντζή για την ζωή της μεγάλης στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Σε επί μέρους κοινά η «Ευτυχία» έφτασε μέχρι το 37,7% στους άνδρες και το 41,2% στις γυναίκες. Και μάλιστα απέναντι από τους τελικούς ριάλιτι με μεγάλη τηλεθέαση, όπως του «Bachelor» και του «Big Brother».

-------------------------

Οι ταινίες του «OpenMyCinema» για την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12
20.00 Τζακ Ποτ στον Έρωτα
22.00 Χριστούγεννα στα τέσσερα

ΤΡΙΤΗ 22/12
20.00 Ανταρκτική στα όρια του Αδυνάτου

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/12
20.00 Το Θαύμα των Χριστουγέννων
21.45 Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ

ΠΕΜΠΤΗ 24/12
20.00 Άγιος Βασίλης για Κλάματα
22.00 Το Κόλπο της Ζωής μας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/12
14.00 Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών
20.00 Η Σταχτοπούτα

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/12
21.00 Στιγμιαία Οικογένεια
23.30 Πεθερικά της Συμφοράς

-------------------------

Σε νέα ημερομηνία τα Mad VMA στο Mega.

Για μετά την Πρωτοχρονιά μεταφέρεται η προβολή των μουσικών βραβείων του Mad από το «μεγάλο κανάλι». Αρχικά είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00, ωστόσο τελικά θα γίνει 6 ημέρες αργότερα, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου την ίδια ώρα.

-------------------------

Στην Ινδία «ταξίδεψε» το «Let Me Breathe» του Θωμά Σίδερη.

Μεγάλη διάκριση για τον δημοσιογράφο και παραγωγό της ΕΡΤ. Η ταινία που δημιούργησε ο Θωμάς Σίδερης με αφορμή την δολοφονία του George Floyd, πέρασε στον τελικό του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου «Kautik» της Ινδίας, όντας υποψήφιο για το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ διεθνούς παραγωγής. Το «Let Me Breathe» βασίζεται στην αφήγηση της βραβευμένης αφροαμερικάνας δημοσιογράφου Joyce Davis, και διερευνά τις πολλαπλές όψεις του ρατσισμού.

-------------------------

Ελεύθερο προς αναδημοσίευση, στο εξής, το OK!

Η νέα κάτοχος των δικαιωμάτων του περιοδικού στην Ελλάδα, η Barking Well Media, αποφάσισε από τις 24/12 να άρει το απαγορευτικό που είχε επιβληθεί από την διοίκηση του ΟΚ! σε κανάλια, ραδιόφωνα και sites, ως προς την αναδημοσίευση του υλικού του. «Για εμάς, η ενημέρωση αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε αναγνώστη και στόχος μας είναι τα ρεπορτάζ, οι αποκλειστικότητες και το περιεχόμενο που παράγουμε να είναι ελεύθερο για όλους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.

-------------------------

Αλλαγές και «μεταγραφές» στη συντακτική ομάδα του newsbomb.gr.

Συγκεκριμένα, την αρχισυνταξία του ενημερωτικού site της DPG Digital Media αναλαμβάνει ο Μάριος Καλογερόπουλος, προερχόμενος από το Πρώτο Θέμα, ενώ η δημοσιογραφική του ομάδα ενισχύεται με τους Θανάση Κουκάκη (οικονομικό ρεπορτάζ), Αμαλία Κάντζου (κυβερνητικό), Σοφία Σπίγγου (δικαστικό), Αντώνη Γκιόκα (πολιτικό) και Αλέξανδρο Καλαφάτη (σστυνομικό).