OBEΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ SOUNDTRACK

OBEΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ SOUNDTRACK
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πάσχα χωρίς σουξέ, γίνεται; Έγινε! Πού να βρεις τραγουδάκι να παρηγορήσει τον οβελία την ώρα της μεγάλης του θυσίας!

08 Απριλίου 2010Πάσχα χωρίς σουξέ, γίνεται; Έγινε! Πού να βρεις τραγουδάκι να παρηγορήσει τον οβελία την ώρα της μεγάλης του θυσίας! Κι εκείνα τα πατροπαράδοτα σουξέ των κλαρίνων ούτε στην επαρχία, λέγε με περιφέρεια, δεν παίζονται πια. Τα ραδιόφωνα προσπαθούν πάντως να μετατρέψουν κάτι ασήμαντο σε σημαντικό, κατά την συνήθη πρακτική τους, και πασχίζουν υπέρ του Κιάμου και της Βανδή που μόλις ρίχτηκαν στη μάχη με δυο «πιασάρικα» τραγουδάκια, πολύ περιορισμένης δυναμικής όμως.

Ο μεν Πάνος Κιάμος άδει το τσαμπουκαλεμένο «Σφύριξα κι έληξες», η δε Δέσποινα Βανδή το τάχα φεμινιστικό «Κορίτσι πράμα». Τα ραδιόφωνα που προωθούν αυτό το ρεπερτόριο θέλουν διακαώς να τους βγει αυτή η συμμαχία με την –δεύτε τελευταίον ασπασμόν– δισκογραφία, αλλά δύσκολα θα το καταφέρουν.

Ο Κιάμος, όσο κι αν διαπρέπει (δεν το ξέρω) στις πίστες, δεν «κάθεται» καλά χωρίς ποτό και γαρίφαλο, ενώ η Βανδή αυτή τη στιγμή παίζει με δυνατό αντίπαλο, στα airplay, την Έλενα Παπαρίζου που έχει νέο δίσκο στην αγορά και συνήθως μεγάλο μερίδιο μεταδόσεων στους light σταθμούς. Πιο εύκολα θα κάνει σουξέ η Μποφίλιου, τόσο που την παίζει ο Χρήστος Παπαμιχάλης στον Μελωδία 99,2, παρά η άλλοτε κραταιά Βανδή κι ας άδει άσμα του Φοίβου. Κι αυτός κάποτε ήταν κραταιός…