To Soundis για ραδιόφωνα και podcast

To Soundis για ραδιόφωνα και podcast
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με ακουστικό περιεχόμενο που προέκυψε από τη συνεργασία του ΑΝΤ1 με την Bauer Media Audio.

18 Ιανουαρίου 2021

Η Bauer Media Audio λειτουργεί περισσότερα από 100 brand σε επτά χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Το soundis.gr είναι μία online πλατφόρμα υπηρεσιών και εφαρμογών που θα έχει κάτω από την ομπρέλα της όλα τα ραδιόφωνα του Antenna Music σε Ρουμανία, Μολδαβία, Ελλάδα και Κύπρο. «Είμαστε ο πρώτος ραδιοφωνικός Όμιλος που λανσάρει στις αγορές μας ένα τόσο καινοτόμο προϊόν, όπως το “SOUNDIS”, το οποίο ενσωματώνει πλήρως τα δικά μας brand και δίνει στους ακροατές μας έναν καινούριο τρόπο αλληλεπίδρασης με τα ραδιόφωνα μας, καθώς και άλλες επιπρόσθετες δυνατότητες που αφορούν αποκλειστικά σε αυτήν την πλατφόρμα» λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Antenna Music, Eric Hansen.
 
O Antenna Music είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από ραδιοφωνικούς σταθμούς,
δισκογραφικές εταιρείες, μουσικά τηλεοπτικά κανάλια καθώς και μουσικές ψηφιακές υπηρεσίες, που λειτουργούν στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Προς το παρόν στην εφαρμογή του Soundis βλέπουμε μόνο τα ελληνικά ραδιόφωνα, κάποια web radios και λίγα podcast.

Ετσι το παρουσιάζει ο ίδιος ο ΑΝΤ1: «Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. Το SOUNDIS.GR περιέχει 17 διαφορετικά ραδιόφωνα, με στόχο μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν διπλασιαστεί! Το κάθε ραδιόφωνο έχει εξειδικευμένο μουσικό ρεπερτόριο το οποίο έχουν επιμεληθεί παραγωγοί και DJ. Στη νέα πλατφόρμα, οι χρήστες θα βρουν και τους νέους ιστότοπους των δύο ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου (ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και easy 97,2), με όλα τα τελευταία νέα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας. Μέσα από τη νέα υπηρεσία ON DEMAND RADIO οι “φανατικοί” ακροατές μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους ραδιοφωνικές εκπομπές όσες φορές επιθυμούν».