Ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το Πρώτο Πρόγραμμα η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το Πρώτο Πρόγραμμα η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (19/01).

19 Ιανουαρίου 2021

Απευθείας ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της τελετής αλλαγής ηγεσίας στις ΗΠΑ, από την ΕΡΤ. Από τις 17:30 στην ΕΡΤ1 ο Δημήτρης Απόκης και η Κλειώ Νικολάου θα συνδεθούν με την Ουάσινγκτον και σε συνεργασία με τους ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης, θα μεταφέρουν το κλίμα από εκεί αλλά και τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Από την ίδια ώρα μέχρι τις 22.00 και το Πρώτο Πρόγραμμα θα μεταδώσει ζωντανά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, με την Έλενα Καραγιάννη και τη Μαρία Κονταξή να φιλοξενούν τις απόψεις πολιτικών επιστημόνων, διεθνολόγων και αναλυτών από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

-------------------------

Η εισβολή στο Καπιτώλιο και ο Τζο «Μπαϊντενόπουλος» στο «Special Report».

Στις ΗΠΑ στρέφει την προσοχή της η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1, απόψε στις 23.30. Στο πρώτο μέρος του «Special Report» η Μαρία Σαράφογλου μιλά με μέλη του κογκρέσου, δημοσιογράφους, αναλυτές και πρώην στελέχη των μυστικών υπηρεσιών για την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τράμπ στο Καπιτώλιο, πριν δύο εβδομάδες, παρουσιάζοντας και βίντεο-ντοκουμέντα. Και στο δεύτερο μέρος ο Θανάσης Τσίτσας ταξιδεύει στο Ντέλαγουερ και μιλά με μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, για τις καλές σχέσεις που έχουν με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

-------------------------

Ο Αργύρης Πανταζάρας, η Ζήνα Κουτσελίνη και η Έλενα Χριστοπούλου στο «The 2Night Show».

Αύριο στις 23.30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στο στούντιο της εκπομπής του τρεις καλεσμένους από τον χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και της μόδας. Ο λόγος για τον ηθοποιό των «Άγριων Μελισσών» Αργύρη Πανταζάρα, την παρουσιάστρια της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» Ζήνα Κουτσελίνη, και την πρώην coach του «GNTM» και μέχρι πρόσφατα κριτή του «My Style Rocks» Έλενα Χριστοπούλου.