Προσφυγή στον εισαγγελέα για τα δίδυμα αδέρφια και τη «Φωλιά των Κούκου»

Προσφυγή στον εισαγγελέα για τα δίδυμα αδέρφια και τη «Φωλιά των Κούκου»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» δεν θα παραμείνει μόνο στην καταγγελία στο ΕΣΡ.

21 Ιανουαρίου 2021

Μιλάμε, όπως καταλάβατε, για τη γνωστή εκπομπή του Star και την ομολογία των διδύμων αδερφών του Big Brother ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, χωρίς αυτή να γνωρίζει ποιος αδελφός είναι ποιος.

Για μισό λεπτό τώρα, αυτός δεν είναι κάποιου είδους βιασμός;

Το μέλος του Σωματείου «Το Μωβ», Σίσσυ Βωβού, μίλησε στον Δημήτρη Συρμάτση στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5» και προανήγγειλε προσφυγή στον Εισαγγελέα για την υπόθεση. «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα», είπε. «Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον».

Και συνέχισε: «Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε».

Ξεκάθαρη και τίμια συγγνώμη από Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

Για την καταγγελία στο ΕΣΡ η κ. Βωβού πρόσθεσε: «Πολύ καλό πράγμα η συγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».