Έκτακτο «Vice Specials» για την έξαρση της πανδημίας στη Δυτική Αττική

Έκτακτο «Vice Specials» για την έξαρση της πανδημίας στη Δυτική Αττική
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (21/01).

21 Ιανουαρίου 2021

Με αφορμή την προβληματική κατάσταση σε επίπεδο κρουσμάτων κορωνοϊού σε περιοχές όπως η Ελευσίνα, η Μάνδρα και ο Ασπρόπυργος, η εκπομπή του Vice επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για ένα ειδικό επεισόδιο. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 01.15 η Αλεξία Τσαγκάρη καταγράφει το σπάσιμο του lockdown από ομάδες κατοίκων της Δυτικής Αττικής με παρελάσεις, συγκεντρώσεις και επεισόδια, τα rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και τα βιοποριστικά προβλήματα των Ρομά της περιοχής. Στην κάμερα του «Vice Specials» μιλούν τοπικοί παράγοντες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και υγειονομικό προσωπικό του Θριασίου Νοσοκομείου.

-------------------------

Μιρέλλα Παπαοικονόμου και Δημήτρης Παπαδημητρίου στο «Έλα και θα δεις».

Η γνωστή σεναριογράφος και ο συνθέτης-υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΤ θα είναι οι βασικοί καλεσμένοι της εκπομπής του Θοδωρή Αθερίδη στο Mega, αύριο στις 23.00, σε μια βραδιά που θα «ενώσει» την υποκριτική με τη μουσική. Μαζί τους οι ηθοποιοί Κώστας Κόκλας, Αιμίλιος Χειλάκης, Κατερίνα Λέχου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Άλκης Κούρκουλος και Μυρτώ Αλικάκη, ενώ στο τραγούδι θα είναι ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βερόνικα Δαβάκη και ο Θοδωρής Βουτσικάκης.

-------------------------

«Mega Star» με την Τάμτα και την Gwen Stefani.

Με δύο μεγάλα ονόματα από το ελληνικό και το ξένο ποπ ρεπερτόριο έρχεται η μουσική εκπομπή του Mega, αυτό το Σάββατο στις 16.00. Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης φιλοξενούν στο στούντιο του «Mega Star» την Τάμτα, για να τραγουδήσει επιτυχίες της unplugged και να συμμετέχει στις δοκιμασίες που θα την υποβάλλουν οι παρουσιαστές. Επιπλέον αποκλειστικά μέσα από την κάμερα της εκπομπής η Gwen Stefani μιλά για την επιστροφή της στη δισκογραφία.

-------------------------

«Σάρωσε» στο 18-54 το «Ρουκ Ζουκ».

Ρεκόρ σεζόν για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που τα τελευταία χρόνια προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Χθες, το «Ρουκ Ζουκ» είχε μέσο όρο 26,2% στο «δυναμικό κοινό» με διαφορά 8,8 μονάδων από τον ανταγωνισμό, ενώ στο γυναικείο κοινό έφτασε μέχρι το 32,8% και σε ανδρικό το 42,2%.

-------------------------

Και η ταινία «Έτερος Εγώ» στο Star.

Έχοντας προβάλλει τον πρώτο κύκλο της σειράς την περσινή σεζόν, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα κάνει το ίδιο και με την ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, απόψε στις 23.15, με πρωταγωνιστές τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Δημήτρη Καταλειφό, Μάνο Βακούση και Ιωάννα Κολλιοπούλου.