Τι θα δούμε απόψε σε streaming;

Τι θα δούμε απόψε σε streaming;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλτος Πασχαλίδης, ATH kids, Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης και Plácido Domingo έρχονται στις οθόνες μας

24 Ιανουαρίου 2021

Τέσσερα (άλλα live και άλλα όχι) streaming εκ των οποίων τα δύο είναι δωρεάν θα μας κάνουν παρέα σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του 2021 για τον Μίλτο Πασχαλίδη είναι διαδικτυακή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά κυρίως την διάθεσή του για επικοινωνία μέσω της μουσικής του, που τόσο έχει δυσκολέψει τους τελευταίους μήνες και μας υποδέχεται, στο δεύτερο σπίτι του πια, την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα μοναδικό live streaming.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα βρεθούμε ξανά στο Σταυρό του Νότου, από την ασφάλεια του σπιτιού μας,  να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Μίλτο και την μπάντα του.

Ώρα: 21:00

Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ

Εισιτήρια: Viva.gr

Περισσότερα από 30.000 views σε μία εβδομάδα έχει σημειώσει η πρώτη συναυλία της σειράς STAGES A/LIVE με τους Nightstalker

Έτσι, μετά τους Nightstalker, τη σκηνή του Gagarin 205 καταλαμβάνουν οι ATH Kids για να ραπάρουν τo ολόδικό τους ραπ, τον ήχο και την εικόνα της νέας Αθήνας, στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση με special guest τη Μαρίνα Σάττι.

Tο Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει τους συναυλιακούς χώρους της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής με μια σειρά κινηματογραφημένων live performances με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, τo STAGES A/LIVE. Με αυτή την κίνηση βρίσκεται δίπλα στους καλλιτέχνες, αλλά και σε όλους όσοι αποτελούν μέρος της μουσικής σκηνής − τεχνικούς, φωτιστές και όλους τους επαγγελματίες, χωρίς τους οποίους δεν θα έφτανε ποτέ σε εμάς η μουσική που μας έχει (δια)μορφώσει.

Ώρα: 21:00

Μία νέα ενότητα μουσικών εκδηλώσεων εγκαινιάζεται το 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Κάθε μήνα, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, ο συνθέτης και ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, έχοντας ως αφετηρία την τζαζ και τελικό προορισμό μια απελευθερωμένη από κανόνες συνομιλία, συμπράττει με εκλεκτούς καλεσμένους της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Η ενότητα, που φέρει τον τίτλο Lighthouse Sessions και πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), κάνει πρεμιέρα απόψε Κυριακή  24 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Πρώτος καλεσμένος, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, είναι ο σπουδαίος τρομπετίστας της τζαζ Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ενώ τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο λαουτιέρης, δημιουργός των Couleur Locale, Γιώργης Μανωλάκης, το μουσικό σχήμα Τακίμ και ο Δημήτρης Μυστακίδης που συστήνει εκ νέου το ρεμπέτικο και την παράδοση με το δεξιοτεχνικό του παίξιμο στην κιθάρα.

Ώρα: 20:30

Τελευταία ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσουμε μία σπουδαία παραγωγή που εξασφάλισε το Christmas Theater on line.

Η Σκάλα του Μιλάνου, η διάσημη La Scala έρχεται στις οθόνες μας.  Ένα από τα πιο διάσημα θέατρα στον κόσμο που είναι γνωστό ως Ο ναός της όπερας. Εδώ φέτος, όπως κάθε χρόνο, έγινε ένα σπουδαίο γκαλά γεμάτο αστέρια. Ο μεγάλος τενόρος Plácido Domingo, ο διάσημος χορευτής Roberto Bolle και μια σειρά από διάσημα αστέρια της όπερας, του χορού και της μουσικής παρουσιάζουν μια παράσταση γεμάτη ευχές για το 2021.

Στο γκαλά θα παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Τόσκα» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Μαντάμ Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Δον Κάρλος» του Βέρντι, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, «Turandot» του Πουτσίνι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι, «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, «Οθέλλος» του Βέρντι.

Ώρες: 16.00 και 20.00

ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΥ: 15 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GR, WWW.CHRISTMASTHEATER.GR

 



Στην ίδια κατηγορία