«Special Report» με το #metoo στην ελληνική ιστιοπλοΐα

«Special Report» με το #metoo στην ελληνική ιστιοπλοΐα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (01/02/2021).

01 Φεβρουαρίου 2021

Με τον χώρο από όπου ξεκίνησαν οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής και λεκτικής βίας στην χώρα μας, πριν από μερικές εβδομάδες, θα ασχοληθεί η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1. Στο νέο επεισόδιο του «Special Report», αυτή την Τρίτη στις 23.30, η Κέλλυ Χεινωπόρου μιλά με την Σοφία Μπεκατώρου, που ξεκίνησε το κύμα καταγγελιών στην ελληνική ιστιοπλοϊα (και όχι μόνο), τον Νίκο Κακλαμανάκη και την Μαρίνα Ψυχογιού από την πλευρά των αθλητών, την ΓΓ της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου και τον νομικό εκπρόσωπο Κώστα Ντάλτα. Επιπλέον ο Τάσος Τέλλογλου μιλά με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την ΕΙΟ, τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας γενικά και τον νέο αθλητικό νόμο.

-------------------------

Ο Νίκος Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων φιλοξενεί η εκπομπή του ΑΝΤ1, απόψε στις 23.30. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλά στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα έκτακτα μέτρα, την χρήση μάσκας και το πότε θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα προ κορωνοϊού.

-------------------------

Πρωτιές για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, στον πρώτο μήνα του 2021.

Στην κορυφή των προτιμήσεων του «δυναμικού κοινού» το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό», κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε μέσο όρο 14,9% με προβάδισμα 1,4 μονάδων από τον ανταγωνισμό, και εκείνη της Φαίης Σκορδά συγκέντρωσε 14,7%. Μάλιστα, στην πρώτη εβδομάδα της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα ο μέσος όρος του «Πρωινού» ανέβηκε στο 17,6%.

-------------------------

Στην πρώτη θέση, τον Ιανουάριο, η βραδινή ενημέρωση του Alpha.

Με 17,3% στο σύνολο και 15,5% στο 18-54 από Δευτέρα έως Κυριακή, και 17,1% στο σύνολο και 15,2% στο 18-54 από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του καναλιού ανέβηκαν στην κορυφή του ανταγωνισμού τους για τον μήνα που έφυγε. Με την... έμμεση βοήθεια και του «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο έριξε τα ποσοστά των δελτίων των 20.00. Ιδού, ενδεικτικά, τα νούμερα τηλεθέασης του Αντώνη Σρόιτερ σε όλες τις ηλικίες:

1) ALPHA: 17,1%
2) ΣΚΑΪ: 14%
3) STAR: 14%
4) ΑΝΤ1: 13,6%
5) OPEN: 8,3%
6) ΕΡΤ1: 5,5%
7) MEGA: 5%

-------------------------

Τα προγράμματα που ξεχώρισαν στο Open τον Ιανουάριο.

Ενθαρρυντικά είναι τα νούμερα που συγκέντρωσαν τον περασμένο μήνα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του «ανοιχτού καναλιού». Η Νίκη Λυμπεράκη (Δευτέρα-Παρασκευή) στις βραδινές ώρες είχε μέσο όρο 8,3% στο σύνολο και 336.400 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, καταγράφοντας αύξηση κατά 26% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020. Στο ίδιο μοτίβο και η Λίνα Δρούγκα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, με 10,9% στο σύνολο και 237.908 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, τον φετινό Ιανουάριο, με άνοδο κατά 21% σε σχέση με τον περσινό. Πρωτιές για το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Ευτυχείτε», με τη σατιρική εκπομπή να συγκεντρώνει 20,5% στο 18-54 και 1,42 εκατομμύρια τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό τον Ιανουάριο, και την Κατερίνα Καινούργιου στις ίδιες ηλικίες να σημειώνει 13,8% από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τον μήνα που έφυγε.

-------------------------

«Art Week» με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην ΕΡΤ2.

Έναν από τους πιο μεγάλους συνθέτες των τελευταίων δεκαετιών φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα η εκπομπή της Λένας Αρώνη. Το ερχόμενο Σάββατο 06/02 στις 20.00 ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ2 για την έμπνευση, την καραντίνα, την φιλία, τα παιδικά του χρόνια, τα πνευματικά δικαιώματα, τον πολιτισμό κ.ά., ενώ θα παίξει σε αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση τα τραγούδια από το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Γιορτή στα σπίτια».