Ο Γιάννης Κουρτάκης κατοχύρωσε τον τίτλο της «Απογευματινής»

Ο Γιάννης Κουρτάκης κατοχύρωσε τον τίτλο της «Απογευματινής»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Της ιστορικής κεντροδεξιάς εφημερίδας.

09 Φεβρουαρίου 2021

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου έκανε δεκτή, χθες, την αίτηση που είχε κάνει ο εκδότης των Παραπολιτικών από τον περασμένο Ιούλιο, για την κατοχύρωση του τίτλου της Απογευματινής. Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο μετά τον πλειστηριασμό (ΕΔΩ), από την Εθνική Τράπεζα, των σημάτων που είχε στην κατοχή της η «Εκδόσεις Απογευματινή Α.Ε.». Σύμφωνα με το tmdn.org, του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι ήδη σε ισχύ και μια τρίμηνη περίοδος για ενστάσεις από τρίτους.

Η Απογευματινή, μια από τις παραδοσιακές κεντροδεξιές εφημερίδες, πρωτοκυκλοφόρησε το 1952 από τον Νάσο και τον Σάκη Μπότση. Το τελευταίο της φύλλο εκδόθηκε το 2010, λόγω χρεών και μη καταβολής δεδουλευμένων στους εργαζόμενους από τον τότε ιδιοκτήτη της, Κώστα Σαραντόπουλο. Είναι ένας βαρύς και με ιστορία τίτλος.

Μένει να δούμε τι σκέφτεται ο Γιάννης Κουρτάκης και αν θα αποφασίσει να μπει και στην καθημερινή αγορά του Τύπου. Η έκδοση των Παραπολιτικών πάντως θεωρείται επιτυχημένη με την εφημερίδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των Σαββατιάτικων κυκλοφοριών