Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/02/2021).

12 Φεβρουαρίου 2021

Αναπληρώθηκε το σεναριακό κενό που προέκυψε στην δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ1, μετά την εκδίωξη του Πέτρου Φιλιππίδη λόγω καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Τάσος Χαλκιάς, συμπρωταγωνιστής παλαιότερα με τον γνωστό ηθοποιό στο «Χάι Ροκ» του Mega, θα είναι το νέο πρόσωπο στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», όπως ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση. Ο ίδιος δήλωσε στο «φλΕΡΤ» ότι θα ενσαρκώσει τον Μένιο, τον αδερφό του Παρασκευά που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, «ο οποίος έλειπε για πολλά χρόνια από το χωριό κι επιστρέφει, για να προστατέψει την οικογένειά του, καθώς ο Παρασκευάς αναγκάζεται να φύγει».

-------------------------

Στο prime time του Alpha το «Battle of the Couples».

Το νέο και πολυδιαφημισμένο ριάλιτι του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς θα κάνει τελικά πρεμιέρα σε δύο εβδομάδες, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.00. Κάτι που σημαίνει ότι το «Battle of the Couples», με τα ζευγάρια που θα περνούν από διάφορες δοκιμασίες με έπαθλο 100 χιλιάδες ευρώ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει σειρές και άλλα ριάλιτι όπως τις «8 Λέξεις», το «Master Chef», τις σειρές του ΑΝΤ1 κ.ά.

-------------------------

Αναβολή μιας εβδομάδας για την πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar».

Την άλλη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 21.00, και όχι την ερχόμενη όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του δημοφιλούς show του ΑΝΤ1. Χωρίς καμία μεταβολή τα πρόσωπα στην παρουσίαση του «YFSF» (Μαρία Μπεκατώρου), την κριτική επιτροπή (Τάκης Ζαχαράτος, Μιχάλης Ρέππας, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστής Μαραβέγιας) και τη λίστα των παικτών (Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής).

-------------------------

Ρεκόρ σεζόν με «30άρι» για το «The 2Night Show».

Το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου -με Έλλη Τρίγγου, Δήμητρα Κατσαφάδου και Απόστολο Λύτρα- πήρε μεγάλη πρωτιά στο 18-54 με 30,3%, που ανέβασε τον ΑΝΤ1 σε νούμερα άνω του 27% στο prime time. Επιπλέον σε γυναικεία κοινά έφτασε μέχρι το 43,6% και σε ανδρικά κοινά το 30%.

-------------------------

Ο καιρός μέσα από δύο... emoticons στο Open.

Με ένα πρωτότυπο ένθετο, το «ανοιχτό κανάλι» θα παρουσιάζει τις καιρικές συνθήκες σε όλη την Ελλάδα με live εικόνα, μαζί με διάφορες χρηστικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μέσα από το μονόλεπτης διάρκειας «MeteOpen Plus» δύο emoticons, η Meteo και ο Plus, θα παρουσιάζουν αντίστοιχα τον καιρό και τα χρηστικά νέα, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:45, 15:10, 16:15 και 17:55, και τα Σαββατοκύριακα στις 09:45, 14:45 και 17:55.

-------------------------

«Mega Star» με Πέτρο Ιακωβίδη και Melisses.

Αύριο στις 16.10 και μέσα από τη συχνότητα του Mega, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται στο στούντιο της εκπομπής τους τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος θα τραγουδίσει unplugged τις επιτυχίες του και θα λάβει μέρος σε challenges. Επιπλέον, το «Mega Star» μπαίνει στα γυρίσματα του «Σπίτι με το Mega» και μιλάει με τις Melisses, για το πάρτι που θα στήσουν στην (έτερη) μουσική εκπομπή του Mega.