NEA EKΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 984. ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ -ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ- ΚΡΙΣΗΣ...

NEA EKΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 984. ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ -ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ- ΚΡΙΣΗΣ...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα σας πω πιο μετά για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά πριν θέλω να σας αποκαλύψω πόσο χαίρομαι όταν ανακοινώνονται καινούργιες εκπομπές στο ραδιόφωνο.

15 Απριλίου 2010Θα σας πω πιο μετά για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά πριν θέλω να σας αποκαλύψω πόσο χαίρομαι όταν ανακοινώνονται καινούργιες εκπομπές στο ραδιόφωνο. Έστω κι αν είναι στον τρόπον τινά "αμαρτωλό" Δημοτικό Ραδιοσταθμό του Δήμου Αθηναίων με το πλήθος των υπαλλήλων (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για να το πιάσουμε τώρα).

Και χαίρομαι, γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα ΚΑΙ στο ραδιόφωνο, με την ελαχιστοποίηση του αριθμού των παραγωγών και με τους σταθμούς (i-pod) που λειτουργούν μόνο με μουσική και χωρίς κόσμο (like HOT FM), κάθε καινούργια εκπομπή πρέπει να την υποδεχόμαστε με σαμπάνιες.

Πόσο μάλλον όταν, καθώς μαθαίνω, τα πράγματα στα οικονομικά βαίνουν προς το χειρότερο.  Κάποιοι, από το οικονομικό ρεπορτάζ, μιλούν για στρατιές ανέργων - άμεσα, το προσεχές διάστημα. Τα πράγματα έχουν ζορίσει μάλιστα τόσο σε ορισμένα ραδιόφωνα που κι εκεί ετοιμάζουν περικοπές προσωπικού

Ζοφερό το μέλλον;





Τέλος πάντων, ιδού η καινούργια εκπομπή του Αθήνα 9,84 και ο Θεός βοηθός (όχι για την εκπομπή αλλά για όλους εμάς).






ΩΡΑ ΑΘΗΝΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ


Από την Κυριακή και κάθε Κυριακή 11 - 12 το πρωί, ο «ΑΘΗΝΑ 9.84» παρουσιάζει τη νέα εκπομπή “Αθήνα, ζαφειρόπετρα στης γης το δαχτυλίδι – Μια ώρα Αθηναιογνωσίας” με τον ιστορικό και συγγραφέα Σαράντο Ι. Καργάκο.

Η ιστορία της Αθήνας, τα πρόσωπα, οι αξίες, η καθημερινότητα – από τις απαρχές μέχρι σήμερα, που ζούμε και κινούμαστε ανάμεσα σε μνημεία και μνήμες, τοποθεσίες και ονόματα του παρελθόντος που πολλά τα γνωρίζουμε μόνο επιφανειακά ή τα αγνοούμε.