«Φόρος τιμής» στον Μάνο Ξυδούς από το «Σπίτι με το Mega»

«Φόρος τιμής» στον Μάνο Ξυδούς από το «Σπίτι με το Mega»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (23/02/2021).

23 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό από την μουσική εκπομπή του Mega, με αφορμή τα 11 χρόνια από τον θάνατό του και την κυκλοφορία του άλμπουμ «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης», που είναι αφιερωμένο σε εκείνον. Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 ανεβαίνουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά οι Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama και Prestige the Band, για να τραγουδήσουν κλασσικές επιτυχίες του αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια του Μάνου Ξυδούς. Το αφιέρωμα θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.

-------------------------

Έρχεται η «Φωτογραφία της ζωής μου» στον ΑΝΤ1.

Ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό project θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου την άλλη εβδομάδα. Ο λόγος για την εκπομπή «Η Φωτογραφία της ζωής μου», που θα ξεκινήσει την άλλη Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 21.00 με τη Μαριάνα Τουμασάτου στην παρουσίαση. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, με τη βοήθεια του φωτογράφου Αλέξανδρου Μαραγκού «τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά στον φακό, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια ρούχα και τα ίδια αντικείμενα», για να αναβιώσουν και να αφηγηθούν «ιστορίες αγάπης, προσφυγιάς, φυσικών καταστροφών, οικογενειακών συναντήσεων, επανασυνδέσεων, απώλειας, αλλά και σημαντικές αθλητικές στιγμές». Για τις ανάγκες της εκπομπής εκτυπώθηκαν 550 φωτογραφίες, επιλεγμένες ανάμεσα από χιλιάδες άλμπουμ.

-------------------------

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά για όλα στο «Tik Talk».

Τον γνωστό παρουσιαστή και τραγουδοποιό φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του ο Αντώνης Σρόιτερ, σε νέα ώρα, την ερχόμενη Πέμπτη στις 23.00. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά στην κάμερα του Alpha για την τηλεοπτική του πορεία, τις γυναίκες της ζωής του, την οικονομική του κατάρρευση, την «σεξουαλική επίθεση» που δέχθηκε από τραγουδίστρια και τον αδερφό του, τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος, η τηλεοπτική «αντίπαλός» του Ρούλα Κορομηλά και η επί σειρά ετών συνεργάτιδα και φίλη του, Σοφία Βόσσου.

-------------------------

Ο Best 92.6 αποχαιρετά τους Daft Punk.

4 ημέρες μετά την ανακοίνωση του δημοφιλούς γαλλικού ντουέτου ότι σταματά την κοινή του πορεία έπειτα από 28 χρόνια, το συνεταιριστικό «εναλλακτικό» ραδιόφωνο τους τιμά με -τι άλλο;- τα τραγούδια τους. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 08.00 ο Θεοδόσης Μίχος και η Νίκη Χάγια θα παίζουν για δύο ώρες τα καλύτερα τραγούδια των Daft Punk, με ειδική μνεία στη σημαντική επίδρασή τους στην dance μουσική των τελευταίων δεκαετιών.