Οι αντιεμβολιαστές, οι σκεπτικιστές και η «ανοσία της αγέλης» στο «Vice Specials»

Οι αντιεμβολιαστές, οι σκεπτικιστές και η «ανοσία της αγέλης» στο «Vice Specials»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (05/03/2021).

05 Μαρτίου 2021

Ένα άτυπο «debate» μεταξύ όσων είναι υπέρ και κατά των εμβολίων, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα λάβει χώρα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του Vice, την ερχόμενη Δευτέρα στις 01.15 στον ΑΝΤ1. Η Ελίζα Μπενβενίστε μιλά με δύο αρνητές του εμβολίου, μια μητέρα που δεν πιστεύει στην πανδημία και μια γυναίκα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και αμφισβητεί τους την παραδοσιακή ιατρική, και δύο πρώην ασθενείς του κορωνοϊού που νόσησαν βαριά και κάνουν έκκληση για να εμβολιαστεί ο κόσμος. Στην κάμερα του «Vice Specials» μιλούν, επίσης, ο υπεύθυνος της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικό» Γιώργος Δημόπουλος, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Γιώργος Παπαζήσης, και η καθηγήτρια Επικοινωνίας του ΑΠΘ Δήμητρα Δημητρακοπούλου.

-------------------------

Οι γυναίκες που σημάδεψαν τον παγκόσμιο αθλητισμό στην Cosmote TV.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, το Cosmote Sport 7 HD θα προβάλλει ένα 24ωρο αφιέρωμα στα πρόσωπα γένους θηλυκού που ξεχώρισαν στον χώρο του αθλητισμού, την Δευτέρα 8 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων στην κάμερα της Cosmote TV μιλούν η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη (20.15), η διεθνής βολεϊμπολίστρια Στέλλα Χριστοδούλου (17.00) και η πρώην παίκτρια μπάσκετ του WΝΒΑ Εβίνα Μάλτση (12.50), για την καριέρα τους και για τη θέση της γυναίκας στον κόσμο των σπορ.

-------------------------

Ολόκληρος ο όμιλος Mad γίνεται «γένους θηλυκού».

Για μια εβδομάδα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, τα κανάλια Mad TV, Mad Greekζ και Mad Viral, το Mad Radio 106.2 και τα acccounts του Mad στο Facebook, το Instagram, το YouTube και το Spotify, θα είναι αφιερωμένα στη γυναίκα. Στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματος με τίτλο «Mad Superwomen's Power» θα ανεβαίνουν συνεντεύξεις και άρθρα για το γυναικείο φύλο, θα γίνουν διαγωνισμοί με ειδικά δώρα και θα δημιουργηθούν μουσικές ζώνες και playlists, με τραγούδια για το «ωραίο φύλο».

-------------------------

Ο Λευτέρης Λαζάρου θα «Κάνει παιχνίδι μόνος του» στην ΕΡΑ Σπορ 101.8.

Τον δημοφιλή και πολυβραβευμένο σεφ φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Τάσος Επιτρόπου, την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00. Ο Λευτέρης Λαζάρου θα προτείνει συνταγές στους ακροατές του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου, με βασικό άξονα τα θαλασσινά, θα μιλήσει για το «Βαρούλκο», τους τηλεοπτικούς σεφ, τα βραβεία Michelin, την κρίση στην εστίαση και την συμπάθειά του για τον Εθνικό. Επιπλέον, όντας «αθεράπευτος ροκάς» όπως λέει χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο τύπου, θα διαλέξει και τα τραγούδια που θα παίξουν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

-------------------------

Τα καλύτερα του «Best Afterhours» σε ένα δίωρο.

Μια μουσική ζώνη συνυφασμένη με την ιστορία του Best 92.6 και μια από τις χαρακτηριστικότερες στα FM της Αθήνας, κάνει «flashback» στον εαυτό της. Απόψε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ο Δημήτρης Χαρίσης θα παίζει για δύο ώρες τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία στα «Best Afterhours», όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στον αέρα.