Ποιος καλλιτέχνης δεν θα ήθελε να πάρει στίχους από τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ποιος καλλιτέχνης δεν θα ήθελε να πάρει στίχους από τον Βαγγέλη Μαρινάκη;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαρώνει η «Εξαψη» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

16 Μαρτίου 2021

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Σαρώνει στα social, αλλά ανεβαίνει και στο airplay των ραδιοφώνων φτάνοντας αυτή την εβδομάδα στο Νο 7. Μιλώντας με έναν γνωστό στιχουργό μου έλεγε, προ εβδομάδων, όταν ακούσαμε πρώτη φορά για τους στίχους του προέδρου του Ολυμπιακού, πως δεν θα σταματήσει στην «Εξαψη» ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είναι γλυκιά η στιχουργική», μου είπε, «θα του αρέσει και δεν θα σταματήσει στο ένα τραγούδι».

Στο χθεσινό «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι ο κ. Μαρινάκης «έχει πολλά ακόμα τραγούδια στο συρτάρι του». «Είμαστε καθ’ οδόν», απάντησε και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται καθ' οδόν και η Αννα Βίσση.

Αν είναι καλός ή όχι στιχουργός ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα φανεί στη συνέχεια. Μπορεί να κρύβει κάποια στιχουργική φλέβα, θα το κρίνουμε όταν κυκλοφορήσει κι άλλα κομμάτια (δεν ξεκίνησε άσχημα, πάντως). Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ότι το πρώτο του τραγούδι γνωρίζει πρωτοφανή διαφημιστική προβολή. Στα social media γίνεται πανικός, το ίδιο και στα ΜΜΕ του ιδίου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ποιο άλλο τραγούδι είχε ποτέ, σε καθημερινή βάση, ολοσέλιδη διαφήμιση στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ, παίζεται στο Mega κτλ; Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τα σημερινά ΝΕΑ.

Ποιος καλλιτέχνης λοιπόν και ποια δισκογραφική εταιρία, επίσης, δεν θα επιθυμούσε τόσο μεγάλη διαφήμιση; Ωστε να παίζει με εντελώς, διαφορετικούς, εμπορικούς όρους; Ούτε ένας δεν θα έλεγε όχι.