ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θέματα και εκπομπές

23 Απριλίου 201011:00 ΩΡΑ ΕΝΤΕΚΑ ΠΡΩΪΝΗ

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ώρα έντεκα πρωϊνή», που ασχολείται, αυτό τον καιρό, με την ενορία ως κύτταρο της εκκλησιαστικής ζωής , και παρουσιάζει ο Δημήτρης Κοσμόπουλος έχει σήμερα θέμα: «Η ορθόδοξη ενορία στους Αγίους Τόπους». Καλεσμένοι είναι οι π. Ιωσήφ από την Ραμάλα και ο π. Ιγνάτιος από το χωριό των ποιμένων της Παλαιστίνης.

 

13:30 ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Στην σειρά εκπομπών «Αναγνώσματα», ο Κωνσταντίνος Παππάς διαβάζει από το βιβλίο του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Φωτίου «Ο Ηγεμών».

 

16:00 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ο Θεός στην γωνία - κουβεντιάζοντας για την πίστη στους καιρούς μας» που παρουσιάζει ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, έχει σήμερα θέμα: «Λύτρο και εξαγορά».

 

20:05 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Των ανθρώπων οι κοινότητες - η κοινότητα ως σχέση», που παρουσιάζει ο κ. Θεόδωρος Παντούλας, έχει σήμερα θέμα: «Σύγχρονες αποτιμήσεις των περί κοινοτισμού αντιλήψεων του Σπυρίδωνος Ζαμπελίου».

 

21:30 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ιστορία Ελληνική και Ρωμαϊκή έως το 330μ.Χ.», που παρουσιάζει ο Δρ. Φιλοσοφίας κ. Φανούρης Βώρος, συνεχίζει σήμερα με το θέμα: «Φιλοσοφικός στοχασμός τον 5ο αιώνα π. χ.».

 

22:00 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Με τον Χριστό και τους Αγίους Του», που παρουσιάζει ο π. Ανανίας Κουστένης, έχει σήμερα θέμα: « Ο Ιησούς θεραπεύει τα πάντα και τα της ψυχής και τα του σώματος - Το ημεροδρόμιο των Αγίων της εβδομάδος».