Σε εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη η Ναυτεμπορική

Σε εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη η Ναυτεμπορική
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπαίνει και στον χώρο των media, όπως φαίνεται, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

07 Απριλίου 2021

Νέο «παίκτη» στον ανταγωνισμό των ΜΜΕ έβγαλε η διαδικασία της ειδικής διαχείρισης της Ναυτεμπορικής, που έγινε σήμερα. Όπως αναφέρει το Capital.gr η Zofrank Holdings Co. Limited, συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα είναι η νέα κάτοχος της πλειονότητας των περιουσιακών στοιχείων της Ναυτεμπορικής, με προσφορά ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην εταιρεία περνά η Ομάδα Ενεργητικού Β' της εφημερίδας, όπως αυτή ορίστηκε από την ειδική διαχειρίστρια, δηλαδή το πιεστήριο, τα μηχανήματα, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα, ο τίτλος της Ναυτεμπορικής και όλα τα σήματα που έχει κατοχυρώσει, το portal naftemporiki.gr και όλα τα domain names που έχει κατοχυρώσει, οι λογαριασμοί στα social media, το αρχείο, τα αποθέματα και οι απαιτήσεις των πελατών.

Η Ομάδα Ενεργητικού Α' της Ναυτεμπορικής, δηλαδή τα ακίνητά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -ανάμεσα σε αυτά και τα τωρινά γραφεία της εφημερίδας στην οδό Λένορμαν- κατέληξαν στην Cairo Estate έναντι 4,15 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην διαδικασία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για τα ακίνητα όσο και για τους τίτλους της Ναυτεμπορικής, προσφέροντας 3,865 εκατομμύρια ευρώ για την Ομάδα Ενεργητικού Β' και 2 εκατομμύρια ευρώ για την Ομάδα Ενεργητικού Α'.