Εισαγγελική έρευνα για τις πληρωμές (και) στον Party 104

Εισαγγελική έρευνα για τις πληρωμές (και) στον Party 104
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αφορμή τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση κατά του Μένιου Φουρθιώτη.

07 Απριλίου 2021

Στο «στόχαστρο» των εισαγγελέων βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής για «ποινικές ευθύνες από υποβολή ανακριβών δηλώσεων στο πλαίσιο του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»», όπως αναφέρει η Καθημερινή. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα κάνει λόγο για έλεγχο σε δύο εταιρείες, την «Job Productions Μ.Ι.Κ.Ε.» και την «Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε.» που λειτουργεί τον Party 104.

Στην εταιρεία του ραδιοσταθμού ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται ως πρόεδρος του ΔΣ, από τον Ιούλιο του 2018 έως σήμερα, ενώ μετοχικά -σύμφωνα με τα έγγραφα του ΕΣΡ- το 100% της «Party FM Α.Ε.» ανήκει στην «MGF Productions Limited» που έχει ως μοναδική μέτοχο την Αικατερίνη Ζεϊμπέκη.

Πρόκειται για ένα ραδιόφωνο-«φάντασμα» που αυτή την περίοδο δεν έχει εκπομπές, το site του έχει να ανανεωθεί εδώ και έναν χρόνο και τα social media του δεν ανανεώνονται τακτικά. Δημιουργήθηκε από τον Φίλιππο Βρυώνη το 2016, στη θέση του Παρέα FM του Δημήτρη Ρίζου, εδώ και δύο χρόνια όμως έχει αλλάξει «χέρια». Κατά διαστήματα διαθέτει και εκπομπές, οι οποίες όμως δεν μακροημερεύουν.