ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα θέματα των σημερινών εκπομπών

25 Απριλίου 201011:00 ΩΡΑ ΕΝΤΕΚΑ ΠΡΩΪΝΗ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ώρα έντεκα πρωϊνή», που ασχολείται, αυτό τον καιρό, με την ενορία ως κύτταρο της εκκλησιαστικής ζωής , και παρουσιάζει ο Δημήτρης Κοσμόπουλος έχει σήμερα θέμα: «Η ορθόδοξη ενορία στο Ισραήλ». Καλεσμένος είναι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ. Θεόφιλος Γ΄.
 
13:30 ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
Στην σειρά εκπομπών «Αναγνώσματα», ο Κωνσταντίνος Παππάς διαβάζει από το βιβλίο του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Φωτίου «Ο Ηγεμών».

16:00 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Τα Μυστήρια, ζωή της Εκκλησίας», που παρουσιάζει ο π. Παύλος Κουμαριανός, έχει σήμερα θέμα: «Βάπτισμα και Ανάσταση».

20:05 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Τα παιχνίδια της εξουσίας - οι σχέσεις στις δομές εξουσίας», που παρουσιάζει ο Καθηγητής Παν/μίου κ. Απόστολος Νικολαΐδης, έχει σήμερα θέμα: «Άγαμοι και έγγαμοι».

21:30 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Βυζαντινή Ιστορία και Πολιτισμός», που παρουσιάζει ο κ. Ισαάκ Τεγόπουλος, έχει σήμερα θέμα: «Η ίδρυση της Κωνσταντινούπολης και ο ρόλος του Χριστιανισμού».

22:00 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ένα μέλλον για το παρελθόν - θεολογικές αποκρίσεις σε απορίες της ανθρώπινης ύπαρξης», που παρουσιάζει ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Μάριος Μπέγζος, έχει σήμερα θέμα: «Η αξία της ζωής».

23:00 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ 89,5
Ο Γιώργος Μανιώτης διαβάζει κείμενα του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη.