Ο ΑΝΤ1 ξεκινά την «προθέρμανση» για το Euro 2020

Ο ΑΝΤ1 ξεκινά την «προθέρμανση» για το Euro 2020
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/04/2021).

15 Απριλίου 2021

Όπως έγινε πέρσι, που ήταν να διεξαχθεί κανονικά η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, έτσι και φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου μπαίνει από νωρίς στο κλίμα της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου. Από το άλλο Σάββατο 24 Απριλίου ξεκινά ο κύκλος των 12 εκπομπών του ΑΝΤ1, που θα είναι αφιερωμένες στο Euro 2020 και θα μας οδηγήσουν μέχρι την «σέντρα» της διοργάνωσης, στις 11 Ιουνίου. Από τότε και για έναν ολόκληρο μήνα, ο τηλεοπτικός σταθμός θα γίνει εν μέρει αθλητικός, μεταδίδοντας και τους 51 αγώνες του φετινού Euro, μαζί με επιπλέον εκπομπές κάθε μεσημέρι και βράδυ.

-------------------------

Πάρκο αναψυχής ανακοινώθηκε (ξανά) ότι γίνονται οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Ίλιον.

Όπως αναφέρει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο ιστορικός χώρος από όπου εξέπεμψε για πρώτη φορά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών, πίσω στο 1938, μέσα από ένα μνημόνιο συνεργασίας με τον δήμο Ιλίου θα μετατραπεί σε πάρκο αναψυχής και πολιτισμού. Η ανάπλαση θα γίνει από τη δημοτική αρχή περιλαμβάνοντας διαδρόμους πεζοπορίας, ποδηλατόδρομους, χώρους ανάπαυσης, παιδότοπους, αμφιθέατρο για υπαίθριες εκδηλώσεις κ.ά. Η έκταση παραμένει στην ιδιοκτησία της ΕΡΤ, η οποία σε «δεύτερο χρόνο» θα επανασυστήσει σχολή ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, στα κτίρια που βρίσκονται εκεί. Ανάλογα σχέδια είχαν ανακοινωθεί και το 2018, με τη διαφορά ότι ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονταν και μουσείο ραδιοφωνίας.

-------------------------

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο «The 2Night Show».

Δύο δημοφιλείς ηθοποιούς φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο Μιχάλης Ρέππας μιλά για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια απουσίας, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που μεταφέρονται στη μικρή οθόνη, τις «Τρεις Χάριτες» και το εμπάργκο που είχαν βάλει μέχρι πρόσφατα στο Mega για να μην προβάλλει τη σειρά, την προσωπική του ζωή και την συμμετοχή του ως κριτής στο «Your Face Sounds Familiar». Και ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλά για τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, την επιθυμία του να μην κάνει οικογένεια, την προσωπική του ζωή, την ενασχόλησή του με την πολιτική και τη συμμετοχή του στα «Καλύτερά μας Χρόνια» της ΕΡΤ1.