Η υπόθεση Λιγνάδη στο «μικροσκόπιο» του «Special Report»

Η υπόθεση Λιγνάδη στο «μικροσκόπιο» του «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (16/04/2021).

16 Απριλίου 2021

Οι καταγγελίες έναντι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και ηθοποιού θα είναι το βασικό θέμα της εκπομπής έρευνας του ΑΝΤ1, την ερχόμενη Κυριακή στις 00.45. Ο Τάσος Τέλλογλου μιλά με τον 25χρονο Αλί, έναν από τους βασικότερους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικος. Επιπλέον, στην κάμερα του «Special Report» θα μιλήσουν οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας, Γιάννης Βλάχος και Μαρία Κουρτέση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, και το non-binary μοντέλο Τζεφ Μοντάνα.

-------------------------

«Ενώπιος Ενωπίω» με τον Γιώργο Κατσαρό, σε νέα ημέρα και ώρα.

Από τη βραδινή ζώνη της Δευτέρας στη νυχτερινή του Σαββάτου «μετακομίζει» από αύριο η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η οποία στο εξής θα προβάλλεται στις 00.30 στον ΑΝΤ1. Εκείνος που θα «εγκαινιάσει» την αλλαγή ως καλεσμένος θα είναι ο Γιώργος Κατσαρός. Ο μεγάλος συνθέτης και σαξοφωνίστας μιλά για το ποιος ανακάλυψε το ταλέντο του, την καριέρα του και τις συνεργασίες που είχε κατά καιρούς, αλλά και το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του, «Ο Γιώργος είναι πονηρός».

-------------------------

Κοντά στα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές οι «Άγριες Μέλισσες».

Μια ακόμη πολύ καλή επίδοση στους πίνακες τηλεθέασης σημείωσε η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1. Χθες κατετάγη πρώτη στο prime time με 1.959.000 τηλεθεατές μέσο όρο στο σύνολο και 34,1% στο «δυναμικό κοινό», ενώ σε επί μέρους γυναικεία κοινά οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν το 46,3% και σε ανδρικά το 34,7%.

-------------------------

Τα «Στερεότυπα» έρχονται στην ΕΡΤ3.

Νέα σειρά ντοκιμαντέρ εντάσσει στο πρόγραμμά του το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, από την ερχόμενη Δευτέρα. Καθημερινά στις 21.30 και για μισή ώρα, τα «Στερεότυπα» θα ερευνούν αυτό που λέει ο τίτλος τους, τα στερεότυπα που ακολουθούν 10 χώρες της Ευρώπης. Συγκεκριμένα την Ιταλία (19/04), την Αγγλία (20/04), την Γαλλία (21/04), τη Γερμανία (22/04), την Σουηδία (23/04), την Ισπανία (26/04), την Αυστρία (27/04), την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ελλάδα.

-------------------------

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ΕΡΤ3 για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/04
12.00 Football League: Καλαμάτα-Νίκη Βόλου
14.45 Super League 2: Λεβαδειακός-Ιωνικός
17.00 League Volley Cup: Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ
20.00 League Volley Cup: Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/04
14.45 Super League 2: Παναχαϊκή-Εργοτέλης
17.00 Basket League: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
20.00 Τελικός League Volley Cup

-------------------------

Την Τρίτη συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ΕΙΙΡΑ-ΕΤΕΡ.

Κάλεσμα συμπαράστασης για την Τρίτη στις 11.00 έξω από το Εφετείο Αθηνών, απηύθυνε η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας, όπου θα εκδικαστεί -έπειτα από δύο αναβολές- η αγωγή που κατέθεσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνίας Αττικής κατά των αποφάσεων για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Στην ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ, μεταξύ άλλων, στρέφει εκ νέου τα «βέλη» της στην ΕΙΙΡΑ λέγοντας πως «οι εργοδότες, αφού πήραν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνουν αυτό που είναι υποχρεωμένοι από τον Νόμο, να παρέχουν δηλαδή ενημέρωση σχετικά με την πανδημία και την αντιμετώπισή της, τώρα θέλουν να έχουν εξειδικευμένο προσωπικό που να αμείβεται με τον βασικό μικτό μισθό των 758€ χωρίς εργασιακά δικαιώματα και βέβαια χωρίς μισθολογική εξέλιξη».