«Προθερμαίνεται» για την Eurovision η ΕΡΤ

«Προθερμαίνεται» για την Eurovision η ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ειδικό ένθετο, συνεντεύξεις και αναδρομή σε παλιότερους διαγωνισμούς.

03 Μαΐου 2021

Μήνας Eurovision (ξανά) ο Μάιος για τη δημόσια τηλεόραση, με τον ιστορικό διαγωνισμό τραγουδιού να επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια. Από την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι τις 18/05, η ΕΡΤ1 μπαίνει σε «γιουροβιζιονικούς» ρυθμούς με τη βοήθεια του «φλΕΡΤ».

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή θα παρουσιάζει όλες τις φετινές συμμετοχές στον διαγωνισμό, με πληροφορίες, ανάλυση και σχολιασμό για τους καλλιτέχνες και τις αποστολές τους, μέσα από το ένθετο με τίτλο «Πάμε Eurovision» που επιμελείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στις 17.30. Στο στούντιο του «φλΕΡΤ» θα φιλοξενούνται και προσωπικότητες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Eurovision, όπως ο κορυφαίος χορογράφος και σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός (05/05) και η Stefania (07/05) που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας με το τραγούδι «Last Dance».

Το ERTflix μπαίνει στο κλίμα κάνοντας διαθέσιμα στο κοινό όλα τα επεισόδια του «Πάμε Eurovision», ενώ στην ειδική κατηγορία «EUROVISION» οι χρήστες της υβριδικής πλατφόρμας μπορούν να απολαύσουν 15 ολόκληρες τελετές απονομής, από το 2004 έως το 2019.