Ωραία βραδιά απόψε για «Μουσικό Κουτί» με τα Στρατάκια (βίντεο)

Ωραία βραδιά απόψε για «Μουσικό Κουτί» με τα Στρατάκια (βίντεο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Βραδιά συναυλίας θυμίζει (και σήμερα) το «Μουσικό Κουτί».

05 Μαΐου 2021

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τη Μελίνα Κανά και τα Στρατάκια, το δυναμικό συγκρότημα από την Κρήτη που αποτελείται από τα αδέλφια, Γιώργο και Νίκο Στρατάκη. Η Θεσσαλονίκη συναντά την Κρήτη, η παράδοση τα λαϊκά και ο Μάρκος Βαμβακάρης τον Ορφέα Περίδη! Η Μελίνα Κανά «φέρνει» μαζί της τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και η φωνή της συναντά τη λύρα και τις φωνές του Νίκου και του Γιώργου Στρατάκη στο «Γέλιο» τους, αλλά και σε πολλά ακόμα κομμάτια.

«Υπήρξε μια φήμη ότι είχα καρκίνο, ποτέ δεν έπαθα καρκίνο. Η περιπέτεια της υγείας μου αφορούσε ένα ισχαιμικό επεισόδιο που εμφάνισα στα 37 μου και έκανα μπαλονάκι και ύστερα από λίγα χρόνια έπαθα μια μεγάλη ζημιά στον αυχένα και παραλίγο να χάσω τα πόδια μου. Αν δεν πήγαιναν όλα καλά αυτή τη στιγμή θα ήμουν σε αναπηρική καρέκλα. Η κόρη μου, μικρούλα τότε, μου είπε “μαμά αν πεθάνεις με ποιον θα ζήσω;” Βγήκε από μέσα μου μία δύναμη και είπα “Θεέ μου δεν θα υποχωρήσω, δεν θα το αφήσω να με νικήσει… Θα ζήσω!”» λέει η Μελίνα.

Το «Μουσικό Κουτί» είναι το μόνο, σχεδόν, που έχει να παρουσιάσει η ΕΡΤ (συν μία-δύο ελληνικές σειρές). Το περίεργο είναι η μέρα μετάδοσής του, αλλά τέλος πάντων. Στις 10 το βράδυ σήμερα.