Φινάλε με 80s «ροκιές» για το «Βινύλιο»

Φινάλε με 80s «ροκιές» για το «Βινύλιο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (06/05/2021).

06 Μαΐου 2021

Όπως ανακοίνωσε εδώ και λίγες ημέρες ο Αντώνης Κανάκης, με αφορμή (και) την σταδιακή λήξη του lockdown το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής του θα είναι το τελευταίο για την τρέχουσα σεζόν. Και μάλιστα σε διαφορετική μέρα και ώρα. Αύριο στις 23.15, λίγο μετά την νέα έναρξη απαγόρευσης κυκλοφορίας, το «Βινύλιο» θα είναι αφιερωμένο στα ροκ τραγούδια των 80s, μιας από τις καλύτερες για το δημοφιλές μουσικό είδος, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να παρουσιάζουν το δικό τους Top 50.

-------------------------

Αγγελία από το Open για το site και τις εφαρμογές του.

Σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας, προχώρησε το «ανοιχτό κανάλι», καθώς μέσα από τις σελίδες του στο Linkedin και το Facebook δημοσίευσε αγγελία, στην οποία ζητά front-end developers. Στις αρμοδιότητές του θα είναι, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη των sites του ομίλου, η βελτίωση της χρηστικότητας τους και η καλύτερη προσαρμογή τους σε κινητές συσκευές.

-------------------------

Από το «Eco News» του ΣΚΑΪ στα «Eco Γεγονότα» του Mega.

Την «δόξα» του καναλιού του Νέου Φαλήρου στις οικολογικές ειδήσεις φαίνεται πως «ζήλεψαν» στην Συγγρού 340. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13.50, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, θα προβάλλονται τα «Eco Γεγονότα» με παρουσιάστρια την Σάρα Σιαμπλή. Το νέο οικολογικό δελτίο του «μεγάλου καναλιού», εκτός από νέα της επικαιρότητας, θα φιλοξενεί απόψεις ειδικών, την ενότητα «Eco συμβουλή» με χρήσιμες πληροφορίες και συμμετοχή των τηλεθεατών, με βίντεο και φωτογραφίες από τις οικολογικές τους δράσεις και τα ερωτήματα που τους απασχολούν.