Pride: Το νέο «πολύχρωμο» web radio του Soundis.gr

Pride: Το νέο «πολύχρωμο» web radio του Soundis.gr
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (07/05/2021).

07 Μαΐου 2021

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο μουσικό πρόγραμμα για τα δεδομένα της χώρας μας, έβγαλε στον αέρα η ραδιοφωνική πλατφόρμα του ομίλου ΑΝΤ1. Ο λόγος για το Pride, το web radio που είναι αφιερωμένο στην «ισότητα και στον σεβασμό κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας», όπως αναφέρει στο σχετικό του δελτίο τύπου το Soundis.gr, παίζοντας non stop τραγούδια αφιερωμένα στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Το ρεπερτόριό του είναι ξένο με καλλιτέχνες μέλη της κοινότητας αλλά και εκείνους που υποστήριξαν το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, όπως η Lady Gaga, ο George Michael, ο Elton John, ο Freddie Mercury και άλλοι.

-------------------------

Συνεχίζει στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.

Σε ακριβώς μια εβδομάδα, στις 14 Μαϊου, οι κάτοικοι της Αρκαδίας, της Λακωνίας, των Κυθήρων και μέρους του νομού Αργολίδας θα κληθούν να επανασυντονίσουν τις τηλεοράσεις τους στις νέες συχνότητες της ΕΡΤ και της Digea. Ο ψηφιακός πάροχος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών ανακοίνωσε και τους νέους διαύλους, από όπου θα εκπέμπουν τα πανελλαδικά και περιφερειακά κανάλια στις παραπάνω περιοχές:

ΔΟΛΙΑΝΑ-ΑΣΕΑ-ΛΕΒΙΔΙ
UHF 24: Alpha HD, ΣΚΑΪ HD, ANT1 HD, Open HD.
UHF 25: Star HD, Mega HD, Μακεδονία TV HD.
UHF 27: Alpha, ΣΚΑΪ, ANT1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD).
UHF 28: α.ΝΕΤ, Ηλέκτρα, Λύχνος, Μεσόγειος TV, ΟΡΤ, Achaia TV, ART, Axion.
UHF 30: Best TV, Ionian, Lepanto TV, PLP, RTP Κέντρο, Super, Super B.

ΡΕΙΧΕΑ-ΑΝΑΒΡΥΤΗ-ΚΥΘΗΡΑ
UHF 41: Alpha, ΣΚΑΪ, ANT1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD).
UHF 42: α.ΝΕΤ, Ηλέκτρα, Λύχνος, Μεσόγειος TV, ΟΡΤ, Achaia TV, ART, Axion.
UHF 43: Best TV, Ionian, Lepanto TV, PLP, RTP Κέντρο, Super, Super B.

-------------------------

Κινητικότητα για το πρόγραμμα και την αδειοδότηση του Over 104.9.

Παρά τις δύο αρνητικές γνωμοδοτήσεις του ΕΣΡ -η τελευταία οριακή, με ψήφους 5-4- για την χορήγηση Βεβαίωσης Νόμιμης Λειτουργίας, το αθλητικό ραδιόφωνο των Χελάκη-Κογκαλίδη-Τσατσαρώνη συνεχίζει την προσπάθειά του να μπει κανονικά στον ραδιοφωνικό χάρτη της πόλης. Στο δυναμικό του Over 104.9 εντάχθηκε ο Ευάγγελος Μίχος, ως «μεταγραφή» από τον Alpha 98.9, αναλαμβάνοντας το καθημερινό 7-8 το βράδυ. Επιπλέον, ο ραδιοσταθμός κατέθεσε νέα αίτηση στο ΕΣΡ και θα κληθεί για παροχή διευκρινίσεων την ερχόμενη Δευτέρα.