Μόνο μισό εκατομμύριο ζητάει ο Πατούλης από το aftodioikisi.gr

Μόνο μισό εκατομμύριο ζητάει ο Πατούλης από το aftodioikisi.gr
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αγωγή από τον περιφερειάρχη Αττικής στο site.

10 Μαΐου 2021

O περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζητά το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ από το aftodioikisi.gr επειδή αναδημοσίευσε (!) από το protothema.gr το θέμα «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της».

Σύμφωνα με το site, μάλιστα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο Περιφερειάρχης Αττικής, δεν έχει προχωρήσει σε αντίστοιχες νομικές ενέργειες κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της ιστοσελίδας protothema.gr.

Δηλαδή, με άλλα λόγια ο περιφερειάρχης Αττικής, στοχοποιεί επιλεκτικά ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ, επιχειρώντας αφενός να εκφοβίσει τους δημοσιογράφους του για να μην του ασκούν κριτική και αφετέρου να το εξαφανίσει από το χάρτη του Διαδικτύου,.

Το aftodioikisi.gr έχει ήδη απαντήσει στον κύριο Πατούλη μέσω εξωδίκου. Και θα απαντήσει με τον ίδιο και ακόμη πιο αναλυτικό, τρόπο, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, μαρτυρίες πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφων, εργαζόμενων κλπ, και ενώπιον της Δικαιοσύνης στην αγωγή φίμωσης που της έχει ασκήσει ο κύριος Πατούλης.