Ο σατιρικός λόγος και το «Φωνάζει ο Κλέφτης» στον Αθήνα 9.84

Ο σατιρικός λόγος και το «Φωνάζει ο Κλέφτης» στον Αθήνα 9.84
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/05/2021).

11 Μαΐου 2021

Συνεχίζονται οι συναυλίες και οι ραδιοφωνικές παραστάσεις στον δημοτικό ραδιοσταθμό της Αθήνας. Την αρχή θα κάνει η «Συναυλία στο Ραδιόφωνο», την ερχόμενη Κυριακή 16/05 στις 21.00, με αφιέρωμα στον σατιρικό λόγο. Επί σκηνής, στον Σταυρό του Νότου, ανεβαίνουν ο Σπύρος Γραμμένος μαζί με την Βαγγελιώ Φασουλάκη, τον Σταύρο Σβήγκο, τον Μιχάλη Οικονόμου και τη Ναταλί Τσάβεζ. Και την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα, ανεβαίνει στο «σανίδι» του Αθήνα 9.84 η ραδιοφωνική απόδοση του έργου του Δημήτρη Ψαθά, «Φωνάζει ο Κλέφτης». Πρωταγωνιστούν η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο Γιάννης Λεάκος, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Κατερίνα Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Φιλική συμμετοχή, η Δανάη Μιχαλάκη.

-------------------------

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο «Σπίτι με το Mega».

Στροφή στο «έντεχνο» για τη μουσική εκπομπή του «μεγάλου καναλιού». Στο νέο της επεισόδιο, το ερχόμενο Σάββατο 15/05 στις 21.00, «headliner» θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη για να ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες όπως τα «Έλα», «Κόψε και μοίρασε», «Τα λέμε», «Δεύτερα Κλειδιά», «Αγάπη Δεμένη», «Σταθερό», «Παράξενη Βροχή-Σώμα Υποταγής» και άλλα, με αφορμή το νέο της άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών των 90s με τίτλο «Παρ'το Αλλιώς». Μαζί της η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi.

-------------------------

Επιστρέφει στο Open, αλλά με διαφορετική μορφή, το «Κόκκινο Ποτάμι».

Με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαϊου, και τον φόρο τιμής στα θύματά της, το «ανοιχτό κανάλι» επαναφέρει την πιο επιτυχημένη παραγωγή του στη μυθοπλασία. Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, που πέρσι ξεχώρισε σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης ως σειρά, θα ξαναπροβληθεί στο Open, αυτή τη φορά χωρισμένο σε 4 τηλεταινίες που θα παιχτούν στις 17, 18, 19 και 20 Μαϊου στις 21.00.

-------------------------

Ρεκόρ σεζόν σε τηλεθέαση για τον «Ήλιο».

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώνει η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, και μάλιστα απέναντι σε τρία δελτία ειδήσεων, δύο ακόμη σειρές και το «Ράδιο Αρβύλα». Χθες ο «Ήλιος» ήταν πρώτος στο «δυναμικό κοινό» με μέσο όρο 21,9% και 1.312.496 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό, ενώ σε επί μέρους κοινά στις γυναίκες έφτασε το 27,2% και στους άνδρες το 47,9%.

-------------------------

Οι αυριανοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, στις 23.30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στην εκπομπή του και τον ΑΝΤ1 τρεις ηθοποιούς, νεότερης και παλαιότερης γενιάς. Την πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες», Ελένη Καρακάση, την (επίσης) πρωταγωνίστρια στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1, Αντιγόνη Δρακουλάκη, και τον Τάκη Χρυσικάκο.