Σταματάει το talk show της Έλεν Ντε Τζένερις

Σταματάει το talk show της Έλεν Ντε Τζένερις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Περίπου έναν χρόνο μετά τις κατηγορίες εναντίον της για τοξικό εργασιακό περιβάλλον, χωρίς όμως να τις συνδέει με την απόφασή της.

12 Μαΐου 2021

Τέλος εποχής για το «Ellen», μια από τις πιο γνωστές εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών. Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Έλεν Ντε Τζένερις ανακοίνωσε ότι το talk show της θα ρίξει αυλαία το 2022, 19 χρόνια μετά το πρώτο του επεισόδιο, λέγοντας πως «όσο υπέροχο και διασκεδαστικό κι αν είναι, για μένα δεν αποτελεί πλέον πρόκληση».

Επίσης αποκάλυψε ότι το «Ellen» θα τελείωνε μετά την 16η σεζόν του, αλλά συνέχισε δεχόμενη πιέσεις από την Warner Bros. Ωστόσο δεν συνέδεσε αυτή την απόφασή της με τις καταγγελίες που δέχτηκε από πρώην εργαζομένους στην εκπομπή της, για κλίμα εκφοβισμού στα παρασκήνια, λέγοντας πως «αν παραιτούμουν λόγω αυτού δεν θα είχα επιστρέψει αυτή τη σεζόν». Και συνέχισε: «λυπήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι άνθρωποι από εδώ είχαν κάθε άλλο παρά φανταστική εμπειρία».

Η Έλεν Ντε Τζένερις, όπως αναφέρει (ξανά) το Hollywood Reporter, θα ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής της και σε συνέντευξη που θα δώσει στην Όπρα Γουίνφρι, αύριο.