ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκπομπές που μπορείτε να ακούσετε σήμερ αστον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5

01 Απριλίου 201011:00 ΩΡΑ ΕΝΤΕΚΑ ΠΡΩΪΝΗ
Στην εκπομπή του Ρ/Σ: «Ώρα έντεκα πρωϊνή», ο Δημήτρης Κοσμόπουλος παρουσιάζει αυτό τον καιρό μιά σειρά εκπομπών με τον γενικό τίτλο: «Χριστιανισμός: Θρησκεία ή Εκκλησία;». Καλεσμένος είναι ο Ομότ. Καθηγητής του Παν/μίου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατρώνος.

13:30 ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
Στην σειρά εκπομπών «Αναγνώσματα», ο Κωνσταντίνος Παππάς διαβάζει από το βιβλίο «Γυναίκες της ερήμου - μικρό Γεροντικό» του Π. Β. Πάσχου.

16:00 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ο Θεός στην γωνία - κουβεντιάζοντας για την πίστη στους καιρούς μας» που παρουσιάζει ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, έχει σήμερα θέμα: «Επιτομή Χριστολογικών Όρων».

20:05 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Των ανθρώπων οι κοινότητες - η κοινότητα ως σχέση», που παρουσιάζει ο κ. Θεόδωρος Παντούλας, έχει σήμερα θέμα: «Οι Εθνικοί Ευεργέτες».

21:30 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Ιστορία Ελληνική και Ρωμαϊκή έως το 330μ.Χ.», που παρουσιάζει ο Δρ. Φιλοσοφίας κ. Φανούρης Βώρος, συνεχίζει σήμερα με το θέμα: «Φιλοσοφικός στοχασμός τον 5ο αιώνα π. χ.».

22:00 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ
Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Με τον Χριστό και τους Αγίους Του», που παρουσιάζει ο π. Ανανίας Κουστένης, έχει σήμερα θέμα: « Ο Ιησούς σώζει όποιον το θελήσει - Το ημεροδρόμιο των Αγίων της εβδομάδος».

23:00 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ 89,5
Ο Πέτρος Ξεκούκης διαβάζει από το βιβλίο: «Έκφραση μοναχικής εμπειρίας» του Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή.