Συνεχίζει στην Cosmote TV το NBA, με ενισχυμένη παρουσία

Συνεχίζει στην Cosmote TV το NBA, με ενισχυμένη παρουσία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (17/05/2021).

17 Μαΐου 2021

Από τα κανάλια της συνδρομητικής πλατφόρμας, θα εξακολουθούν να προβάλλονται οι αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Η Cosmote TV γνωστοποίησε επισήμως την νέα πολυετή συνεργασία της με το NBA, για περισσότερες από 350 live αναμετρήσεις που περιλαμβάνουν την Regular Season (έως 8 αγώνες ανά εβδομάδα) και την primetime ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής, τα Christmas Day Games, το NBA All Star Game, τα ΝΒΑ Playoffs και τα NBA Finals. Μέσα από την πλατφόρμα οι συνδρομητές της θα έχουν την ευκαιρία να δουν επιπλέον live παιχνίδια μέσα από το NBA TV, το κανάλι της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ με 24ωρο πρόγραμμα, καθώς και όλα τα παιχνίδια του NBA Play-In Tournament, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή το NBA League Pass, για ζωντανούς και on demand αγώνες όλης της σεζόν.

-------------------------

Σε νέες ημέρες και ώρες (ξανά) η «Φαμίλια».

Μια ακόμη «μετάθεση» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την κωμική σειρά, η δεύτερη μέσα στη σεζόν. Από αυτή την εβδομάδα η «Φαμίλια» φεύγει από το Σαββατοκύριακο και επιστρέφει στις καθημερινές, και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00, μετά τον «Ήλιο» και πριν τις «Άγριες Μέλισσες».

-------------------------

Ιστορίες ρεμπέτικου στο «Mega Stories».

Αφιερωμένη σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά είδη του ελληνικού -και κυρίως του λαϊκού- τραγουδιού είναι η εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, αύριο στις 00.10 στο Mega. Στο «Mega Stories» θα ακουστούν αφηγήσεις και εξομολογήσεις για το ρεμπέτικο τραγούδι, μαζί με τραγούδια από τα γνωστότερα ονόματα του ρεπερτορίου. Στην εκπομπή εμφανίζονται οι Εβελίνα Αγγέλου, Δομένικος Βαμβακάρης, Μαρία Βίρβου, Παναγιώτης Κουνάδης, Αμαλία Μουχταρίδη, Ηρώ Μπέζου, Δημήτρης Μυστακίδης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπίλιας, Γιάννος Περλέγκας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Φώτης Σιώτας και Μπάμπης Τσέρτος.

-------------------------

Πρωτιά για το «Έλα Χαμογέλα» την Κυριακή.

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου συνεχίζει σημειώνει υψηλά νούμερα, τη στιγμή που δημοσιεύματα την εμπλέκουν σε συζητήσεις με «αντίπαλα» κανάλια του Open για την επόμενη σεζόν. Την περασμένη Κυριακή το «Έλα Χαμογέλα» ήταν πρώτο στο «δυναμικό κοινό» με 18,4%, όπως και στο 25-44, τόσο στις γυναίκες με 24,9% όσο και στους άνδρες με 19,5%.

-------------------------

Στη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα και το Ιόνιο η νέα ψηφιακή μετάβαση.

Την άλλη Παρασκευή 28/05 οι κάτοικοι της Αχαϊας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Άρτας, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Κεφαλλονιάς, της Ιθάκης και της Ζακύνθου καλούνται να επανασυντονίσουν τις τηλεοράσεις τους στις νέες συχνότητες των καναλιών της ΕΡΤ και της Digea. Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός πάροχος ανακοίνωσε τις δικές του στις παραπάνω περιοχές:

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ-ΚΑΝΑΛΑΚΙ-ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙ-ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
UHF 27: Alpha, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD).
UHF 39: ART TV, Αχελώος, Βήμα TV, Corfu TV, Ήπειρος TV1, ITV, Start TV.

ΑΙΝΟΣ-ΙΘΑΚΗ-ΦΥΤΕΙΕΣ
UHF 31: Alpha, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD).
UHF 43: ART TV, Αχελώος, Βήμα TV, Corfu TV, Ήπειρος TV1, ITV, Start TV.

ΑΡΟΗ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΝΑΛΗΨΗ
UHF 25: Alpha HD, ΣΚΑΪ HD, ΑΝΤ1 HD, Open HD.
UHF 26: Star HD, Mega HD, Μακεδονία TV HD.
UHF 32: Alpha, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD).
UHF 36: α.ΝΕΤ, Ηλέκτρα, Λύχνος, Μεσόγειος TV, ΟΡΤ, Achaia, ART, Axion TV.
UHF 37: Best TV, Ionian, Lepanto, PLP, RTP Κέντρο, Super TV, Super B TV.

ΦΡΑΓΚΑΠΗΔΗΜΑ-ΣΜΕΡΝΑ
UHF 22: Alpha HD, ΣΚΑΪ HD, ΑΝΤ1 HD, Open HD.
UHF 29: Star HD, Mega HD, Μακεδονία TV HD.
UHF 34: Alpha, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD).
UHF 41: α.ΝΕΤ, Ηλέκτρα, Λύχνος, Μεσόγειος TV, ΟΡΤ, Achaia, ART, Axion TV.
UHF 45: Best TV, Ionian, Lepanto, PLP, RTP Κέντρο, Super TV, Super B TV.

-------------------------

Μεγάλο αφιέρωμα στη Γενοκτονία των Ποντίων από την «Αφύλαχτη Διάβαση».

Δύο φορές θα ακουστεί, εκτάκτως, μέσα στην εβδομάδα η σειρά ραδιοφωνικών ντοκιμαντέρ του Θωμά Σίδερη. Η «Αφύλαχτη Διάβαση» θα βγει στον αέρα του Πρώτου Προγράμματος με δύο αφιερώματα για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Το πρώτο με τίτλο «Το παράπονο του Πόντου» θα παιχτεί την ερχόμενη Τετάρτη, ανήμερα της θλιβερής επετείου στις 23.00, με μοιρολόγια, νανουρίσματα και διάφορα άλλα τραγούδια της περιοχής από πρωτότυπες ιστορικές ηχογραφήσεις, μαζί με προφορικές μαρτυρίες προσφύγων πρώτης γενιάς. Και το δεύτερο με τίτλο «Πόντιας πρόσφυγας μια φορά, πρόσφυγας για πάντα» θα παιχτεί στην κανονική ώρα της εκπομπής, την ερχόμενη Παρασκευή στις 15.00, φιλοξενώντας δύο προφορικές μαρτυρίες προσφύγων τρίτης γενιάς, της ομότιμης καθηγήτριας Σοφίας Ακριτίδου και του πρώην σκηνοθέτη της ΕΡΤ Γιώργου Αγαθονικιάδη.