Ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/05/2021).

18 Μαΐου 2021

Για άλλα δύο χρόνια θα είναι στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», τα τελευταία χρόνια, που σημειώνει συνεχώς πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1» αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός στο δελτίο τύπου του.

-------------------------

Βαλάντης, Θανάσης Κουρλαμπάς και Κατερίνα Λέχου στο «The 2Night Show».

Έναν τραγουδιστή και δύο ηθοποιούς φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Βαλάντη, που μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει αποκλειστικά στο «The 2Night Show» το νέο του τραγούδι «Όλα Μαζί», τον Θανάση Κουρλαμπά που φέτος πρωταγωνιστεί στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1, και την Κατερίνα Λέχου που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της Cosmote TV, «42oC».

-------------------------

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Mike στα «Μεσάνυχτα».

Στην αστυνομική και την μουσική επικαιρότητα επικεντρώνεται αυτή την εβδομάδα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αύριο στην 01.00 στον Alpha. Ο πρώτος καλεσμένος θα είναι ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα. Και ο δεύτερος θα είναι ο ράπερ Mike, ο οποίος θα μιλήσει για τη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού, που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, την «μάχη» του με τον καρκίνο και την βιολογική του μητέρα που τον έδωσε για υιοθεσία.

-------------------------

«Tik Talk» με Έλληνες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Λίγους μήνες πριν τη διεξαγωγή (εκτός απροόπτου) του μεγαλύτερου αθλητικού event παγκοσμίως, η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ μιλά με μερικούς από τους εκπροσώπους της χώρας μας στην διοργάνωση, την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.30. Οι Έλληνες αθλητές μιλούν για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την προετοιμασία τους αλλά και τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

-------------------------

Ο Γιώργος Νταλάρας καλεσμένος της «Γκρανμάδερ» του Open.

Στροφή στη μουσική κάνει το δεύτερο επεισόδιο του νέου talk show του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.15 η «Γκρανμάδερ» υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος θα μιλήσει για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει, το τραγούδι, τις φοβίες του, την σχέση του με την υποκριτική, τη συμμετοχή του στους «Άγαμους Θύτες» κ.ά., ερμηνεύοντας μαζί με τον παρουσιαστή της εκπομπής αγαπημένα τραγούδια.

-------------------------

Ο Κώστας Αυγέρης και η Μελίνα Ασλανίδου στο «Σπίτι με το Mega».

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα η μουσική εκπομπή του Mega. Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 ο Κώστας Αυγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου και ερμηνεύουν Ποντιακά και άλλα παραδοσιακά τραγούδια, με αφορμή την αυριανή επέτειο από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Μαζί τους θα είναι ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης με τραγούδια από τον Πόντο, η Στελλίνα Κονιτοπούλου με νησιώτικα, ο Σπύρος Σιώλος με ηπειρώτικα, και η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη με τραγούδια από τη Μακεδονία. Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης. Special guest η Αναστασία Παντούση.

-------------------------

Έρχονται στο Mega τα «Mad Video Music Awards 2021».

Για μια ακόμη χρονιά τα μουσικά βραβεία του Mad θα μεταδοθούν σε εθνική εμβέλεια μέσα από τις συχνότητες του «μεγάλου καναλιού». Τα φετινά και 18α στη σειρά «Mad VMA» θα διεξαχθούν με μέγα χορηγό τη ΔΕΗ, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι κατηγορίες των βραβείων και θα ξεκινήσει η σχετική ψηφοφορία, στο mad.gr.

-------------------------

Ο Ρυθμός 94.9 και ο Easy 97.2 βραβεύουν και φέτος τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Σε «mood» βραβείων και τα ραδιόφωνα του ΑΝΤ1. Για δεύτερη χρονιά ο Ρυθμός 94.9 και ο Easy 97.2 δίνουν «πάσα» στους followers τους στο instagram, από τις 31 Μαϊου και για έναν μήνα, προκειμένου να αναδείξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από το 2020 στο ελληνικό ρεπερτόριο, και από όλες τις δεκαετίες στο ξένο.