Νέος διευθυντής προγράμματος του Alpha ο Χρήστος Κόμπος

Νέος διευθυντής προγράμματος του Alpha ο Χρήστος Κόμπος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (24/05/2021).

24 Μαΐου 2021

«Αλλαγή φρουράς» σε μια από τις πιο σημαντικές θέσεις του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Σε ανακοίνωσή του ο Alpha γνωστοποίησε ότι χρέη διευθυντή προγράμματος αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόμπος, ο οποίος από τα μέσα Απριλίου μέχρι τώρα ήταν ο «Head of Content and Program» του ΣΚΑΪ. «Ο Alpha καλωσορίζει τον Χρήστο Κόμπο που αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος. H εμπειρία και η επιτυχημένη πορεία του στον χώρο, οι γνώσεις και το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με τη φρέσκια ματιά και την αγάπη του για το αντικείμενο θα συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία και υλοποίηση του νέου προγράμματος του Alpha», αναφέρει το κανάλι.

-------------------------

Και στην ΕΡΤ1 ο τελικός του Europa League.

Στο πλαίσιο της ειδικής συμφωνίας της με την Cosmote TV, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδόσει ζωντανά μέσα από το πρώτο της κανάλι, την ερχόμενη Τετάρτη, την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αναδείξει την φετινή τροπαιούχο ομάδα της μεγάλης διοργάνωσης. Η δράση θα ξεκινήσει από τις 21.30 με το pre game show, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος με καλεσμένο τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου. Στις 22.00 θα γίνει η σέντρα στο παιχνίδι με τους Ηλία Χριστογιαννόπουλο και Ιωσήφ Νικολάου στην περιγραφή, και μετά τη λήξη θα ακολουθήσει το post game show μέχρι τις 02.00.

-------------------------

Κώστας Μπακογιάννης και Μάριος Θεμιστοκλέους στη «Βαβέλ».

Τον δήμαρχο Αθηναίων και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Υγείας φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Νίκος Φιλιππίδης, αύριο στις 00.10 στο Mega. Ο Κώστας Μπακογιάννης θα μιλήσει για το κλίμα μετά την πανδημία, την «επανεκκίνηση» της Αθήνας, τον «Μεγάλο Περίπατο» και τον «πόλεμο» στα social media, ενώ ο Μάριος Θεμιστοκλέους αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελευθερία» για τους 20άρηδες, τους αντιεμβολιαστές και τα δικαιώματα που αποκτούν όσοι έχουν εμβολιαστεί.

-------------------------

Ο «πολιτισμός σε καραντίνα» στην «Αόρατη Πόλη».

Στην κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τη λήξη του δεύτερου lockdown, είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εκπομπής έρευνας του Kontra, απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα. Στους Φοίβο Κλαυδιανό, Κυριάκο Δημάγγελο και Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο μιλούν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Μπιμπίλας, σπουδαστές δραματικών σχολών, μουσικοί, τεχνικοί, παραγωγοί κ.ά. για την καθημερινότητα που βίωσαν τους τελευταίους 14 μήνες, τις διεκδικήσεις τους και τον αγώνα που δίνουν για να συνεχίσουν να ασκούν το επάγγελμά τους.

-------------------------

Κερδισμένο και το ERTflix από τη Eurovision.

Δεν ήταν μόνο η ΕΡΤ1 που προσέλκυσε μεγάλο αριθμό (τηλε)θεατών λόγω του διαγωνισμού τραγουδιού. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της δημόσιας τηλεόρασης, περισσότεροι από 3 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν τη Eurovision μέσα από την υβριδική υπηρεσία, με τις επισκέψεις να ξεπερνούν τις 800 χιλιάδες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ειδικότερα, το 72% εξ αυτών ανήκει στο «δυναμικό κοινό», ενώ εκείνοι που είδαν τον τελικό της Eurovision ήταν περισσότεροι από 200 χιλιάδες, που αντιστοιχεί στο 10% δηλαδή των τηλεθεατών της ΕΡΤ1. Στην άνοδο του ERTflix «βοήθησε» και η Formula 1, με το γκραν πρι του Μονακό που μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ2.