Η Βάνα Μπάρμπα στο «Tik Talk» για το «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Η Βάνα Μπάρμπα στο «Tik Talk» για το «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (25/05/2021).

25 Μαΐου 2021

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο θα είναι η καλεσμένη της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, την ερχόμενη Πέμπτη στην 01.00 στον Alpha. Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά από ανάρτησή της, στην οποία υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη, το νόημα των όσων έγραψε και τη συνάντησή της με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ενώ απαντά και σε χρήστες των social media που ενοχλήθηκαν από το επίμαχο post.

-------------------------

Καλοκαιρινό challenge με «άρωμα» Ελλάδας από τον Alpha.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βάζει τους τηλεθεατές του να χορέψουν με φόντο τοπία της Ελλάδας. Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο από το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και τη Νάξο, και με αφορμή αυτό ο Alpha δημιούργησε το #GreekSummerChallenge. Οι τηλεθεατές του καναλιού καλούνται να μπουν στον ρυθμό, να τραβήξουν βίντεο με τα χορευτικά τους και να το ανεβάσουν στο Facebook, το Instagram και το Tik Tok κάνοντας tag @AlphaTv και βάζοντας το παραπάνω hashtag. Τα καλύτερα βίντεο θα προβάλλονται καθημερινά μέσα στο πρόγραμμα του Alpha.

-------------------------

Σταύρος Φωτιάδης, Σόφη Ζαννίνου και Ελίνα Μάλαμα στο «The 2Night Show».

Τρεις ακόμη καλεσμένοι στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο «τραγουδιστή της καψούρας», όπως τον αποκαλούν, Σταύρος Φωτιάδης, η ηθοποιός και μια από τις καθηγήτριες του φετινού «Your Face Sounds Familiar», Σόφη Ζαννίνου, και η (επίσης) ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στον «Ήλιο», Ελίνα Μάλαμα.

-------------------------

Από την κατάκτηση του Κυπέλλου στην «Γκρανμάδερ» του Open ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Μια ακόμη... επιβράβευση για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Μετρώντας μόλις λίγες ώρες ως κυπελλούχος Ελλάδας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα είναι ο καλεσμένος του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο «Δε Γκρανμάδερ», την ερχόμενη Παρασκευή 28/05 στις 23.30. Εκεί ο πορτογάλος άσος μιλά (φυσικά) για τον ΠΑΟΚ, την αγάπη του για την Θεσσαλονίκη, στιγμές από την μέχρι τώρα καριέρα του στα γήπεδα και λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή.