Επιστρέφει στο «Σπίτι με το Mega» ο Στέλιος Ρόκκος

Επιστρέφει στο «Σπίτι με το Mega» ο Στέλιος Ρόκκος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (26/05/2021).

26 Μαΐου 2021

Για μια ακόμη βραδιά ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα βρίσκεται ως «headliner» στη μουσική εκπομπή του Mega. Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 ο Στέλιος Ρόκκος θα βρίσκεται στο «Σπίτι με το Mega», για να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τα 30 χρόνια της καριέρας του στο πεντάγραμμο. Μαζί του θα είναι ο Γιάννης Καψάλης, η Ασπασία Στρατηγού και ο Steven των My Excuse, και θα συμμετάσχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

-------------------------

Η Τάνια Μπρεάζου, η Άρια Αγάτσα και οι Prestige στο «The 2Night Show».

Απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στην εκπομπή του μια ερμηνεύτρια, μια δημοσιογράφο και ένα συγκρότημα. Ο λόγος για την τραγουδίστρια και παίκτρια του φετινού «Your Face Sounds Familiar», Τάνια Μπρεάζου, την επί σειρά ετών αθλητική ρεπόρτερ της ΕΡΤ και νυν αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, και τους Νίκο Παπαλεξάνδρου, Γιάννη Χειλά, ο Κίμωνα Λιμενίδη και Θωμά Πούτα που απαρτίζουν τους «Prestige The Band».

-------------------------

Η Μαρία Σταματέρη και ο Στέφανος Ξενάκης στα «Μεσάνυχτα».

Την πρώην παρουσιάστρια του «Gala» στο Star, και τον συγγραφέα βιβλίων αυτογνωσίας φιλοξενεί στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στην 01.10 στον Alpha. Η Μαρία Σταματέρη μιλά για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, τις συνεντεύξεις της, την σχέση της με τον Σταμάτη Μαλέλη, την μητρότητα, τον νέο της σύντροφο κ.ά. Και ο Στέφανος Ξενάκης μιλά για τον προσωπικό του δρόμο προς την επιτυχία, τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην αυτογνωσία και τη συγγραφή βιβλίων για αυτή, και γενικά για την ευτυχία των ανθρώπων.