Με υψηλά νούμερα στο 18-54 έκλεισε τη σεζόν το «Ράδιο Αρβύλα»

Με υψηλά νούμερα στο 18-54 έκλεισε τη σεζόν το «Ράδιο Αρβύλα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (28/05/2021).

28 Μαΐου 2021

Χαμόγελα (και δικαίως) στο Open για τις επιδόσεις της σατιρικής εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση και του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μέσα σε 93 επεισόδια το «Ράδιο Αρβύλα» ήταν το Νο.1 πρόγραμμα στο 18-54, στην ώρα προβολής του, συγκεντρώνοντας 21% μέσο όρο -με «peak» το 25,9% στις 19 Μαρτίου- και 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό. «Σε μια καινούργια ώρα στο prime time του OPEN, καθημερινά απέναντι από έναν δυνατό ανταγωνισμό, το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ κατάφερε από την πρώτη στιγμή να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών φέρνοντας πρωτιές στην ώρα μετάδοσής του κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα», σημειώνει το κανάλι στο δελτίο τύπου του.

-------------------------

Αλλάζουν εμφάνιση το Sport24.gr και το Gazzetta.gr.

Αναθερμαίνεται ο ανταγωνισμός στα μεγάλα αθλητικά portals, με δύο εξ αυτών να προχωρούν σε ανανέωση του image τους, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro. Σήμερα ανέβηκε με νέο λογότυπο (μετά από χρόνια) και νέο lay out το Sport24.gr, η «ναυαρχίδα» της 24 Media, με νέο σλόγκαν το «μόνο αθλητικά». «Το SPORT24 περνάει στη νέα εποχή του, ύστερα από 16 συνεχόμενα χρόνια που οδηγεί τις εξελίξεις στα αθλητικά Media. Η στρατηγική, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η δημοσιογραφική ποιότητα του περιεχομένου του SPORT24 αποτελούν τις σημαντικότερες εγγυήσεις, ότι δημιουργήσαμε ένα προϊόν που θα αποτελέσει ορόσημο για το ελληνικό ψηφιακό media industry», δήλωσε ο COO της 24 Media, Μάνος Μίχαλος, για το επαναλανσάρισμα του portal. Στον ίδιο δρόμο και το Gazzetta.gr της Liquid Media, το οποίο εντός των ημερών θα βγει και αυτό με νέα εικόνα, ανεβάζοντας σχετικά teasers στους λογαριασμούς του στα social media.

-------------------------

Ο Μιχάλης Ρέππας εφ' όλης της ύλης στο Soundis.gr.

O μεγάλος σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός και (για φέτος) κριτής στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, μιλά στον «20λογο του Soundis», μια mini εκπομπή που «βγαίνει» από το instagram της πλατφόρμας. Εκεί απαντά σε 20 ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του, τα πιστεύω του, τις φοβίες του κ.ά.