Ο «ψηφιακός έρωτας» στο «Mega Stories»

Ο «ψηφιακός έρωτας» στο «Mega Stories»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (31/05/2021).

31 Μαΐου 2021

Ένα φαινόμενο που χρόνο με τον χρόνο γίνεται πιο έντονο, ερευνά αυτή την εβδομάδα η εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, αύριο στις 00.10 στο Mega. Άνδρες, γυναίκες και «ειδικοί» εξομολογούνται τις προσωπικές τους ιστορίες γύρω από το online dating, με θετική ή αρνητική έκβαση, και περιγράφουν το φλερτ και τον έρωτα στο ψηφιακό περιβάλλον, τον ρόλο των social media και των dating apps, το πόσο αληθινή μπορεί να είναι μια σχέση που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο, τα «νέα ερωτικά ήθη» που δημιουργούνται κ.ά.

-------------------------

Ρεκόρ σεζόν για το «Ενώπιος Ενωπίω» με καλεσμένο τον Βασίλη Καρρά.

Φαίνεται πως «βγαίνει», στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, η κίνησή τους να αλλάξουν την ημέρα προβολής της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, μεσούσης της σεζόν. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο του «Ενώπιος Ενωπίω», με τη συνέντευξη του Βασίλη Καρρά, ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του και σημείωσε 18,6% στο «δυναμικό κοινό», επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σεζόν για την εκπομπή. Επιπλέον, σε επί μέρους γυναικεία κοινά έφτασε μέχρι το 29,3%, και σε επί μέρους ανδρικά κοινά το 24,8%.

-------------------------

«Πανηγυρισμοί» στην ΕΡΤ (και) για το Champions League και το Europa League.

Ωφελημένη βγήκε, όπως αναμενόταν, η δημόσια τηλεόραση με τη ζωντανή μετάδοση των τελικών των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA. Όπως επισημαίνει η ίδια η ΕΡΤ, «μετά τη Eurovision και η μπάλα απογείωσε την ΕΡΤ», με τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να φτάνει στο 24,3% και τους 953.688 τηλεθεατές, στο δεύτερο ημίχρονο. Πολύ καλά πήγε και ο τελικός του Europa League, ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στην διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι έφτασε στο 19,1% και τους 584.379 τηλεθεατές.

-------------------------

Πρωτιά για το «Έλα Χαμογέλα», τον Μάιο.

Συνεχίζει με πολύ καλές επιδόσεις η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open, αυτή τη φορά σε μηνιαία βάση. Το «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα που φεύγει, κατετάγη πρώτο στο 18-54 με μέσο όρο 17,8%, αλλά και στις γυναίκες 25-44 με 23%, καταγράφοντας άνοδο και στις δύο ηλικιακές ομάδες σε σχέση με τον Απρίλιο.

-------------------------

Οι κατηγορίες των Music Awards του Ρυθμού 94.9 και του Easy 97.2.

Ξεκίνησε από σήμερα η ψηφοφορία για τα μουσικά βραβεία των ραδιοσταθμών του ΑΝΤ1, που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Μέσα από τις σελίδες του Ρυθμού 94.9 και του Easy 97.2 στο Instagram, οι ακροατές τους θα μπορούν να ψηφίζουν για έναν ολόκληρο μήνα τα αγαπημένα τους τραγούδια στις εξής κατηγορίες:

ΡΥΘΜΟΣ 94.9
- Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο από άνδρα καλλιτέχνη.
- Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο από γυναίκα καλλιτέχνη.
- Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο από συγκρότημα.
- Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο από συνεργασία καλλιτεχνών.

EASY 97.2
- BEST 80'S SONG
- BEST 90'S SONG
- BEST 00'S SONG
- BEST LOVE SONG
- BEST RELAXING SONG