«Πανηγυρίζει» και η Barking Well για τις επιδόσεις των εκπομπών της

«Πανηγυρίζει» και η Barking Well για τις επιδόσεις των εκπομπών της
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/06/2021).

02 Ιουνίου 2021

Μέχρι τώρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήταν εκείνοι που «βομβάρδιζαν» (και συνεχίζουν να το κάνουν) κάθε μήνα τον μιντιακό τύπο με ανακοινώσεις για τις πρωτιές τους. Πλέον, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, που συνεργάζεται αυτή την περίοδο με τρία κανάλια παρέχοντάς τους ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Παρακάτω, οι τρείς πιο επιτυχημένες εκπομπές της Barking Well κατά τη διάρκεια του Μαϊου:

-«Ευτυχείτε» (Open): Πρώτο με 17,1% στο 18-54, 19,1% στο γυναικείο 25-54.
-«Έλα Χαμογέλα» (Open): Πρώτο με 17,8% στο 18-54, 23% στο γυναικείο 25-54.
-«Η Τέλεια Απόδραση» (Alpha): Πρώτο με 14,9% στο 18-54, 1.130.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-------------------------

Σε περισσότερες μέρες και σε νέα ώρα η «Τέλεια Απόδραση».

Τα υψηλά νούμερα που σημειώνει το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, σε παραγωγή της Barking Well, φαίνεται πως άνοιξε την «όρεξη» στους ιθύνοντες του καναλιού. Πλέον, αρχής γενομένης από τις 18 Ιουνίου, η «Τέλεια Απόδραση» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και σε νέα ώρα καθώς θα ξεκινά στις 21.00 αντί για τις 20.00.

-------------------------

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Δάφνη Καραβοκύρη στα «Μεσάνυχτα».

Τον γνωστό ηθοποιό και την δημοσιογράφο-πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής του Vice, φιλοξενεί στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στην 01.00 στον Alpha. Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά για την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, και τον γάμο τους, την καριέρα της κόρης τους στην υποκριτική, τα παιδικά του χρόνια, τα καλλιτεχνικά του σχέδια και την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γυναίκα. Και η Δάφνη Καραβοκύρη μιλά για τη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία και τα βιώματά της που την οδήγησαν εκεί, την δημοσιογραφία και τον σύντροφό της, φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

-------------------------

Η «Γκρανμάδερ» στο στούντιο του «Ράδιο Αρβύλα» και τον Αντώνη Κανάκη.

Ο ένας παρουσιαστής του Open παίρνει συνέντευξη από τον άλλο, στο νέο επεισόδιο του talk show του καναλιού, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.15. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η «Γκρανμάδερ» του επισκέπτονται το πλατό του «Ράδιο Αρβύλα» και μιλούν με τον Αντώνη Κανάκη, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της σεζόν για την εκπομπή. Ο -μεταξύ άλλων- παρουσιαστής και ιδιοκτήτης των Imagine 89.7 και Fly 104 μιλά για πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο ως «πειρατής», τις τηλεοπτικές εκπομπές του, τους συνεργάτες του, την σάτιρα, την παιδική του ηλικία, τους γονείς του και το πως είναι ο ίδιος ως πατέρας.