Τελευταίο «Φως στο Τούνελ» για τη σεζόν με στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Τελευταίο «Φως στο Τούνελ» για τη σεζόν με στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (09/06/2021).

09 Ιουνίου 2021

Αποκαλύψεις για την υπόθεση του φόνου της νεαρής Καρολάιν φέρνει στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στο τελευταίο της επεισόδιο πριν τη θερινή διακοπή, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.50 στον Alpha. Όπως οι λεπτομέρειες από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, η κινητοποίηση των Αρχών μετά την «καρμπόν» ληστεία στον φίλο του πιλότου και το προφίλ του αρχηγού της συμμορίας των ληστών. Επιπλέον το «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθεί με την παραπομπή στον εισαγγελέα πολύκροτης υπόθεσης που η ίδια η εκπομπή αποκάλυψε, καταγγελία για «φρικαλεότητες» σε γηροκομεία και την εξαφάνιση μίας γυναίκας.

-------------------------

Η κρίση στη δημοσιογραφία, στην «Αόρατη Πόλη».

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα, η εκπομπή έρευνας του Kontra εστιάζει στα προβλήματα αξιοπιστίας που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, τις σχέσεις τους με τα κόμματα, το πόσο είναι οικονομικά βιώσιμα, το αν υπάρχει πολυφωνία και τα social media. Στην κάμερα του καναλιού και τους Φοίβο Κλαυδιανό, Κυριάκο Δημάγγελο και Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο μιλούν δημοσιογράφοι, καθηγητές και ειδικοί πολιτικοί επιστήμονες για τα παραπάνω (σημαντικά για τον κλάδο) θέματα όπως οι Έλενα Ακρίτα, Αναστασία Γιάμαλη, Μανώλης Κωττάκης, Μπάμπης Κούτρας, Πάσχος Μανδραβέλης, Γιώργος Μελιγγώνης, Τάσος Παππάς, Κωνσταντίνος Πουλής, Κωνσταντίνος Ρομποτής, Άγγελος Τσέκερης, Άρης Χατζηστεφάνου, Φανή Κουντούρη, Δημήτρης Μπούκας και Γιώργος Πλειός.

-------------------------

Ειδική πλατφόρμα για τις «λευκές περιοχές» του τηλεοπτικού χάρτη.

Στη δημιουργία της σελίδας white-areas.gov.gr προχώρησε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να δώσει λύση στους τηλεθεατές που δεν καλύπτονται από το σήμα των υφισταμένων κέντρων εκπομπής. Σε εκείνη την πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τη δράση «Λευκές Περιοχές» μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021, χωρίς την υποχρέωση να καταθέσουν δικαιολογητικά. Στις περιοχές που δεν λαμβάνουν το σήμα των καναλιών της ΕΡΤ και της Digea βρίσκονται 160.869 νοικοκυριά και 4.079 οικισμοί.

-------------------------

Ο «Αυτός» και ο «Άλλος» φιλοξενούν τον Γιάννη Κότσιρα.

Τον μεγάλο ερμηνευτή και μουσικό, γενικά, υποδέχονται στο πλατό της εκπομπής τους ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, την Τρίτη 15/06 στις 00.15 στην ΕΡΤ1. Ο Γιάννης Κότσιρας μιλά για τα πρώτα του χρόνια στο πεντάγραμμο, τις αλλαγές στη μουσική βιομηχανία, το πόσο επηρέασε η καραντίνα τους καλλιτέχνες, τις απώλειες που τον σημάδεψαν, τις γυναίκες, το αν έχει μετανιώσει για παλιότερες δηλώσεις του, τον πατέρα του, τα social media, το νέο του τραγούδι κ.ά.

-------------------------

Ο Θανάσης Λάλας μιλά για όλα στην «Γκρανμάδερ».

Μια εκ βαθέων συνέντευξη θα δώσει ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.45 στο Open. Ο Θανάσης Λάλας μιλά για τις θετικές και αρνητικές αναμνήσεις από την καριέρα του, την εξουσία, τη σημασία του χρήματος και την προσωπική του οικονομική κατάρρευση, την τηλεοπτική πραγματικότητα και τις συνεντεύξεις που έχει πάρει από μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Μελίνα Μερκούρη, ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Τζέσικα Λάνγκ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μικ Τζάγκερ και πολλοί ακόμη.

-------------------------

Τα Ιταλικά κύπελλα ποδοσφαίρου θα παίζουν στη Nova.

Η συνδρομητική πλατφόρμα εξασφάλισε τα δικαιώματα του Coppa Italia και του Supercoppa Italiana για τρεις σεζόν, μέχρι το 2024. Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με τον νέο τρόπο διεξαγωγής των διοργανώσεων, όπως επισημαίνει η Nova, ενώ η σέντρα στο Ιταλικό κύπελλο -και το πρώτο ματς το οποίο θα μεταδοθεί στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας- θα γίνει στις 15 Αυγούστου.