Η ΕΡΤ μαζί με την «Επίσημη Αγαπημένη» στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ

Η ΕΡΤ μαζί με την «Επίσημη Αγαπημένη» στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (29/06/2021).

29 Ιουνίου 2021

Από αύριο και μέχρι την άλλη Δευτέρα 5 Ιουλίου, η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει μέσω της ΕΡΤ3, τις προσπάθειες της Εθνικής μας και των άλλων ομάδων στα παρκέ του Καναδά, για ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι ζωντανές μεταδόσεις, λόγω της μεγάλης διαφοράς ώρας, θα γίνονται τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ωστόσο ένας από τους αγώνες θα παίζει και σε μαγνητοσκόπηση τα μεσημέρια. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων, με την Εθνική να παίζει αύριο τον πρώτο της αγώνα:

30 ΙΟΥΝΙΟΥ
02.00 Ελλάδα-Καναδάς (Ζ)
05.30 Ουρουγουάη-Τουρκία (Ζ)
12.00 Ελλάδα-Καναδάς (Μ)

1 ΙΟΥΛΙΟΥ
02.00 Καναδάς-Κίνα (Ζ)
05.30 Τουρκία-Τσεχία (Ζ)
12.00 Καναδάς-Κίνα (Μ)

2 ΙΟΥΛΙΟΥ
02.00 Κίνα-Ελλάδα (Ζ)
05.30 Τσεχία-Ουρουγουάη (Ζ)
12.00 Κίνα-Ελλάδα (Μ)

4 ΙΟΥΛΙΟΥ
02.00 Α' ημιτελικός (Ζ)
05.30 Β' ημιτελικός (Ζ)
15.00 Ημιτελικός (Μ)

5 ΙΟΥΛΙΟΥ
02.00 Τελικός (Ζ)
12.00 Τελικός (Μ)

-------------------------

«Δε Γκρανμάδερ» με Γιάννη Μπουτάρη και Βαγγέλη Γεροβασιλείου.

Δύο καλεσμένους υποδέχεται αυτή την εβδομάδα το talk show του Open, την ερχόμενη Πέμπτη στις 23.30. Ο πρώτος, που θα μιλήσει με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τη «Γκρανμάδερ», είναι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οινοπαραγωγός Γιάννης Μπουτάρης, για την ενασχόλησή του με την πολιτική, τα σχέδιά του αν ήταν για μια ημέρα πρωθυπουργός, τον αλκοολισμό και την απεξάρτηση, το κρασί γενικά, τα παιδικά του χρόνια και τη γυναίκα της ζωής του. Και ο δεύτερος είναι ο ιδρυτής του κτήματος «Γεροβασιλείου» στην Επανομή Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Γεροβασιλείου, που θα μιλήσει για το ελληνικό κρασί, τα λάθη και η πρόοδος στη διαδικασία παραγωγής του, τη «θητεία» του ως οινολόγος στο Πόρτο Καρράς, τις επισκέψεις που έχει δεχθεί από όλο τον κόσμο, και τη συλλογή του με ανοιχτήρια.

-------------------------

Έρχεται η «Πρόκληση» με την Ιωάννα Λίλη στο Open.

Μια νέα ψυχαγωγική-αθλητική εκπομπή έρχεται στο «ανοιχτό κανάλι», με την έναρξη της νέας σεζόν. Ο λόγος για την «Πρόκληση» με την Ιωάννα Λίλη, η οποία σε κάθε επεισόδιό της θα υποδέχεται μεγάλους Έλληνες αθλητές που θα κληθούν να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Το οποίο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, θα σχετίζεται κυρίως με άθλημα διαφορετικό από εκείνο όπου δραστηριοποιήται ο κάθε αθλητής, έχοντας ως εμψυχωτή τους τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Τα γυρίσματα της «Πρόκλησης» έχουν ήδη ξεκινήσει.

-------------------------

Ο Αλέν Ντελόν μιλάει για όλα στο TV5 Monde.

Μετά από απουσία πολλών ετών από τα φώτα της δημοσιότητας, ένας από τους σπουδαιότερους Γάλλους ηθοποιούς δίνει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο διεθνές γαλλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο, που προβάλλεται από τις επίγειες συχνότητες της ΕΡΤ. Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 22.00 ώρα Ελλάδος, ο Αλέν Ντελόν μιλά στο TV5 Monde και τον δημοσιογράφο Συρίλ Βιγκιέ για θέματα επικαιρότητας, την ασθένειά του, την επιστροφή του στη ζωή, τις κινηματογραφικές του επιθυμίες κ.ά. Η συνέντευξη θα είναι υποτιτλισμένη και στα ελληνικά.