Ο Alpha προειδοποιεί τους υπαλλήλους του που δεν θα εμβολιαστούν

Ο Alpha προειδοποιεί τους υπαλλήλους του που δεν θα εμβολιαστούν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πράγμα αγριεύει...

30 Ιουνίου 2021

Με mail ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι στον Alpha σχετικά με τι προτίθεται να κάνει η εταιρία από 1η Σεπτεμβρίου σχετικά με τους (μη) εμβολιασμούς. Διότι, όπως γράφει το mail, «όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εκτός του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, ευθύνονται και έναντι των άλλων συναδέλφων».

Και τους προτρέπει (sic) πως «όσοι δεν έχετε προγραμματισμένα ραντεβού, θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα». Και καταλήγει με το δια ταύτα, που ακούγεται και ως απειλητικό: «Η εταιρία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων/συνεργατών. Ως εκ τούτου από 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες».

Τι σημαίνει αλήθεια «θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί»; Γιατί αυτό το «η εταιρία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους» το καταλαβαίνουμε πολύ καλά.