«Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1 με τους πρώην παρουσιαστές του «Dot.»

«Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1 με τους πρώην παρουσιαστές του «Dot.»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (03/08/2021).

03 Αυγούστου 2021

Με δύο «μεταγραφές» από τον ΣΚΑΪ θα αντικαταστήσει το «φλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη, το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, επιμένοντας ψυχαγωγικά σε αυτή τη ζώνη. Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 16.00 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, που προέρχονται από το «Dot.», θα παρουσιάζουν το «Στούντιο 4». Όπως αναφέρει η ΕΡΤ στο δελτίο τύπου της πρόκειται για «ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική», με «ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αγαπάμε και αξίζει να γνωρίσουμε, κουβέντες που μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας» κ.ά.

-------------------------

Το νέο τρέιλερ και το τραγούδι των τίτλων αρχής της «Γης της Ελιάς».

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, που υπογράφουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου. Ήδη είναι έτοιμο ένα ακόμη τρέιλερ για τη «Γη της Ελιάς», ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού των τίτλων αρχής της σειράς. Πρόκειται για «Τα Ύστερα του Κόσμου», σε ερμηνεία της Ασπασίας Στρατηγού, στίχους της Ελένης Ζιώγα και μουσική του Χρίστου Στυλιανού.

-------------------------

Το «New Amsterdam» έρχεται στον ΑΝΤ1.

Μια ξένη σειρά πρώτης τηλεοπτικής προβολής θα ενισχύει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Καθημερινά μετά τα μεσάνυχτα θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 το «New Amsterdam», με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Έγκολντ, Φρίμα Άτζεμαν, Τζάνετ Μοντγκόμερι, Τάιλερ Λαμπίν, Τζόκο Σιμς, Ανουπάμ Χερ, Λίσα Οχάρε, Ντάνιελ Ντάε Κιμ, Ντιέρντρε Φρίελ κ.ά., το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Dr. Eric Manheimer, «Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital».